Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Υπέγραψε στην Team Worldofbike o Γιάννης Σπανόπουλος‏

Η Team Worldofbike, στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας για την νέα αγωνιστική σαιζόν ανακοινώνει την συνεργασία της για το 2012, με τον 19χρονο Γιάννη Σπανόπουλο, «διπλό» πρωταθλητή Εφήβων Δρόμου την φετινή  αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης Σπανόπουλος, ξεκίνησε την ποδηλασία, πριν από 10 περίπου χρόνια, αν και νεαρός  έχει να επιδείξει σπουδαίες επιτυχίες, με κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας Εφήβων, στο αγώνισμα του Σκρατς, τον περασμένο Αύγουστο στην Μόσχα.

Ο αθλητής που αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, με την ομάδα του Πελοτόν έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα δρόμου στις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων, και  περισσότερα από δέκα πρωταθλήματα πίστας στις αντίστοιχες κατηγορίες.  Με την εθνική ομάδα έχει συμμετάσχει σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Δρόμου και Πίστας, σε Γύρους, καθώς και στις Ολυμπιακές Μέρες Νεότητας Παίδων.

Η επιλογή του Γιάννη, δείχνει την στρατηγική που θέτουμε ως ομάδα και την ανάγκη για ανανέωση του ρόστερ, με νέους ταλαντούχους αθλητές, προκειμένου η ομάδα να ξαναγίνει ανταγωνιστική… ανέφερε ο μάνατζερ της Worldofbike Γιώργος Τέντσος.
Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστώ σε μια από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες, από την δυνατότητα να συμμετάσχω σε περισσότερους αγώνες του εξωτερικού και να βοηθήσω την Worldofbike να πετύχει τους στόχους της.  Προσωπική φιλοδοξία, να διακριθώ τόσο στο Πανευρωπαϊκό όσο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα δρόμου  των Νέων, και να γίνω περισσότερο ανταγωνιστικός σε διεθνές επίπεδο, δήλωσε επίσης, το νέο απόκτημα της Team Worldofbike

Δεν υπάρχουν σχόλια: