Ads 468x60px

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

5α ΚΕΛΕΣΙΔΕΙΑ 3 χρυσά 1 αργυρό για τον ΚΥΔΩΝΑ Χανίων.

Χρυσό οι Φραγκεδάκης Β. Ορφανουδάκης Μ. Αρβανίτης Χ. Αργυρό ο Σταυρακάκης.


Πραγματοποιήθηκαν κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες την Κυριακή 12 Φεβ, 2012 οι ποδηλατικοί αγώνες ΜΤΒ με την ονομασία 5α Κελεσίδεια που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Ερμής στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η δυνατή βροχή που έπεφτε σε όλη την διάρκεια των αγώνων έκανε πολύ δύσκολη την διαδρομή αφού η λάσπη και η περιορισμένη ορατότητα ταλαιπώρησαν τους ποδηλάτες. Παρόν ήταν και η τηλεόραση του SKAI που τράβηξε πλάνα του αγώνα που θα προβληθούν στη εκπομπή ποδήλατα παντού.

Η αποστολή του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ Χανίων αποτελούνταν από 12 ποδηλάτες στις κατηγορίες μίνι, μίνι μικρά, παίδων παμπαίδων, εφήβων οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και εκπροσώπησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Χανιώτικη ποδηλασία...

Πιο συγκεκριμένα χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Αρβανίτης Χρήστος στα Μίνι μικρά και πρώτη θέση στα κορίτσια η Φραγκιουδάκη Βασιλική  στην ίδια κατηγορία.

Πρώτη θέση και χρυσό για τον Ορφανουδάκη Μανώλη στην κατηγορία Μίνι μεγάλα.

Στους Παίδες πρώτος ήταν ο Φραγκεδάκης Βασίλης και 4ος ο Κούτρας Ορφέας

Στους παμπαίδες είχαμε δεύτερη θέση για τον Σταυρακάκη Γεώργιο, 4ος Στρογγυλάκης Φίλιππος, 9ος Μπενάκης Γιάννης, και 13ος Φιτύλης Μανώλης.

Στους έφηβους 4ος ο Περβολαράκης Δημήτρης και 5ος ο Βλαζόκης Νίκος.

Συνοδοί των αθλητών ήταν οι κυρίες Αρβανίτη Πόπη και Φραγκιουδάκη Ελένη ο κος Φυτίλης Γιάννης και προπονητής ο Φραγκιουδάκης Αντώνης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Παντελή Παπάζογλου που μερίμνησε για την μεταφορά των αθλητών μας και τους χορηγούς μας Ποδήλατα IDEAL, SP tableware, μεταφορές-μετακομίσεις Fast movers, τρόφιμα - καφέδες Αφοί Φυτίλη, το ποδηλατάδικο του Αντώνη, Θ.Σχετάκης Α.Ε. είδη σπιτιού εργαλεία, την φρουταγορά Χανίων Γ.και Δ. Φρατζεσκάκης, το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας Φραγκιαδάκη Βασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: