Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

“Κυνήγι Θησαυρού 2011”

 “Κυνήγι Θησαυρού 2011”

Η ομάδα του mtbxpert.gr – ειδική πλέον στη διοργάνωση ποδηλατικών εκδηλώσεων- αναλαμβάνει να στήσει μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη δώρα και ποδηλατικές εκπλήξεις. Το “Κυνήγι Θησαυρού” πραγματοποιείται για 2η χρονιά στην περιοχή του Γέρακα και φιλοδοξεί να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μία αξέχαστη εμπειρία …

Σας προσκαλούμε όλους την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 10.00 π.μ., να διακεδάσετε, να παίξετε και να γιορτάσετε μαζί μας σε μία ξεχωριστή, χριστουγεννιάτικη και πάντα ποδηλατική μέρα!!
To «Κυνήγι Θησαυρού» είναι ένα πρωτότυπο event από το Bike Expert, προγραμματισμένο για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011.

Το παιχνίδι μας θα είναι ακόμη πιο ευχάριστο από πέρυσι- με περισσότερα σημεία και πιο ενδιαφέρουσα πλοκή. Στο «Κυνήγι Θησαυρού» οι ομάδες των δύο ατόμων θα παραλάβουν από το σημείο εκκίνησης, που είναι το κατάστημα Bike Expert, τον χάρτη με τα σημεία –στόχους που θα πρέπει να προσεγγίσουν. Με οδηγό τον χάρτη οι ομάδες θα πρέπει να ποδηλατήσουν ώστε να περάσουν από όλα τα σημεία και να σφραγίσουν τα κενά κουτάκια του χάρτη τους. Επιπλέον, οι ομάδες θα πρέπει να λύσουν κάποιους γρίφους και να αποφύγουν παγίδες και να οδηγηθούν σωστά και γρήγορα στον τερματισμό! Ο χάρτης θα μοιραστεί σε κάθε ομάδα λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν λίγο χρόνο για να επιλέξουν τη διαδρομή που θεωρούν πιο σύντομη. Νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα επιστρέψει στο Bike Expert πρώτη και με όλα τα κενά στο χάρτη σωστά σφραγισμένα και τις απαντήσεις σε όλους τους γρίφους.

Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα είναι ένα ποδήλατο αξίας 400 € προσφορά του Bike Expert.

Οι ομάδες θα είναι όλες των 2 ατόμων και θα χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:
Άνδρας-Άνδρας
Γυναίκα- Γυναίκα
Άνδρας- Γυναίκα
Ενήλικας –Ανήλικος


ΔΕΝ υπάρχει η επιλογή να δημιουργηθεί ομάδα από δύο άτομα κάτω των 18 για λόγους ασφαλείας!

Επίσης, υποχρεωτική είναι η χρήση κράνους από όλους τους συμμετέχοντες!

Το κυνήγι θα διαρκέσει γύρω στη μία ώρα και μετά θα ακολουθήσουν και άλλα happenings και εκπλήξεις τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα. Παράλληλα, στο κατάστημα Bike Expert θα υπάρχει Bazaar προϊόντων. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση δώρων που θα ανακοινωθούν σύντομα στους συμμετέχοντες.
Συμβολική συμμετοχή: 5€
Με τη συμμετοχή σας κερδίζεται ένα τσαντάκι αξίας 11€!
‘Ωρα έναρξης της εκδήλωσης: 10 π.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 6613120.

Δεν υπάρχουν σχόλια: