Ads 468x60px

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Bike stories» στον ΑΝΤ1 WebTV Plus

Το μεσημέρι της Πέμπτης με την Ελένη Καρποντίνη

Η Ελένη Καρποντίνη μέσα από το «Bike Stories», την εκπομπή του ANT1 webTV plus, συναντά γνωστούς λάτρεις του ποδηλάτου και μοιράζεται μαζί τους ξεχωριστές ιστορίες με θέμα τις ορθοπεταλιές!

Η Δούκισσα Νομικού, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Γιώργος Μέρλος, ο Γιώργος Λιανός, η Λίλη Τσεσματζόγλου, ο Γιώργος Χειμωνέτος, η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Τάσος Αρνιακός είναι μερικοί από τους διάσημους καλεσμένους που μίλησαν για τη μεγάλη τους αγάπη: το ποδήλατο, αλλά και για τη θέση που πρέπει να έχει στην πόλη και στην καρδιά μας. Επιπλέον, στο «Bike Stories» φιλοξενήθηκαν ποδηλατικές ομάδες και παρουσιάστηκαν ποδηλατικές διαδρομές, ενώ προβλήθηκαν συμβουλές και δραστηριότητες που προωθούν την ποδηλασία, όχι μόνο ως άθλημα, αλλά ως τρόπο ζωής.

Στο 11ο επεισόδιο, την Πέμπτη 14 Ιουνίου η παρουσιάστρια του Mad, Φωτεινή Κορρέ, παρκάρει το ποδήλατό της και ξεκινάει για μια συζήτηση με την Ελένη Καρποντίνη. Στη συνέχεια, ο «Mr. Coco-Mat», Πωλ Ευμορφίδης αναλύει το οικονομικό όφελος από την ένταξη του ποδηλάτου στη ζωή μας.

Στο τελευταίο επεισόδιο του «Bike Stories», την Πέμπτη 21 Ιουνίου στη 01:00 το μεσημέρι, ταξιδεύουμε στο Ρέθυμνο και κάνουμε βόλτες στους ποδηλατοδρόμους. Τέλος, ακολουθούμε τον Γιώργο Χρανιώτη σε μια super ποδηλατάδα στον Κεραμεικό και βλέπουμε την πόλη μας… αλλιώς.

«Bike Stories» στο webTV plus του ANT1 και ξεκινάμε για ορθοπεταλιές με την Ελένη Καρποντίνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: