Ads 468x60px

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΟΚΣ: Πρόσκληση στην τελετή βράβευσης των διακριθέτων κατά το 2011 αθλητών‏

Τη ετήσια τελετή βράβευσης των διακριθέντων κατά το 2011 αθλητών των σωματείων της διοργανώνει η Ενωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, στις 18:00 στηνΑίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας-Ρέντη, Π. Τσαλδάρη 10, 1ος όροφος.
Μεταξύ των αθλητών που τιμούνται είναι ο Χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εφήβων Γιάννης Σπανόπουλος (ΠΕΛΟΤΟΝ) και οι Πρωταθλητές/τριες και κάτοχοι Πανελληνίων Ρεκόρ: Ανδρών-Δημήτρης Πολυδωρόπουλος (ΠΣ Κρόνος), Γυναικών-Αγγελική Κουτσονικολή (ΑΣ Πρωτέας), Κορασίδες-Γεωργία Κουτσονικολή (ΑΣ Πρωτέας) και Σοφία Κατσούλη (ΠΕΛΟΤΟΝ).
Σημειώνεται ότι η ΕΠΟΣΚ στην προσπάθειά της τόσο για την ακριβοδίκαιη βράβευση των αθλητών αλλά για την λειτουργία των βραβεύσεων σαν κίνητρο για τις μικρότερες κατηγορίες αθλητών αποφάσισε για τις κατηγορίες Άνδρες, Γυναίκες, Εφηβοι,Νεανίδες, Παίδες, Κορασίδες και Μάστερ να απονείμει βραβεία για τον/την 1οστη βαθμολογική κατάταξη (σύμφωνα με τις σχετικές καταστάσεις της ΕΟΠ) καθενός από 3 αθλήματα της ποδηλασίας (Πίστα, Δρόμο, ΜΤΒ) ενώ για τις λοιπές κατηγορίες να βραβεύσει την πρώτη τριάδα αθλητών κάθε κατηγορίας βάσει του συνόλου των βαθμών που έχουν λάβει από την συμμετοχή τους και στα 2 αθλήματα (Δρόμος, ΜΤΒ)καθώς και να βραβεύσει ξεχωριστά και τα 3 πρώτα κορίτσια στις κατηγορίες Μίνι-Μεγάλα, Μίνι-Μικρά.
Επιπλέον,συνεχίζοντας για τρίτη χρονιά την πολιτική επιβράβευσης των αθλητών/μαθητών που επιδιώκουν την αριστεία τόσο στον αθλητισμό όσο και στη γνώση κάνοντας πράξη το «Νούς υγιής εν σώματι υγιεί», το Δ.Σ. της ΕΠΟΣΚ στη συνεδρίαση της 25/1/2012 αποφάσισε, επιπλέον των λοιπών βραβεύσεων των διακριθέντων αθλητών, να βραβεύσει τους/τις αθλητές/τριες με την υψηλότερη βαθμολογία «Άριστα» στο Γυμνάσιο-Λύκειο κατά το προηγούμενο σχολικό έτος (2010-2011).

Δεν υπάρχουν σχόλια: