Ads 468x60px

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Νικητής ο Φραγκεδάκης στη 2η ανάβαση Μαλάξας

 

Απο ΑΟ ΚΥΔΩΝ

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες σε μια διαδρομή που έκοβε την ανάσα με την απότομη ανηφόρα και την απίστευτη θέα έγινε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η 2η ανάβαση Μαλάξας που διοργάνωσε ο Ο.Α. Σούδας.

Ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης ξεκίνησε από το κέντρο του χωριού Νεροκούρου στις 11 το πρωί και ανά ένα λεπτό έφευγε και ένας ποδηλάτης ακολουθώντας την διαδρομή προς τη Μαλάξα με αντίπαλο το χρονόμετρο. Οκτώ ανηφορικά χιλιόμετρα σε ένα αγώνα με άψογη διοργάνωση από τους ανθρώπους του Ο.Α. Σούδας με παρόντες την τροχαία Χανίων και τους Σαμαρείτες.

Η ομάδα του ΑΟ ΚΥΔΩΝ που πήρε μέρος στον αγώνα με πολλές απουσίες λόγο ιώσεων πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στα βάθρα των απονομών.

Θριαμβευτής στην κατηγορία των παίδων κατακτώντας το χρυσό ήταν για μια ακόμη φορά ο Φραγκεδάκης Βασίλης και 4ος ο Τσουρουνάκης Στέλιος ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί την προηγούμενη εβδομάδα από ίωση. Καλή εμφάνιση και για τους εφήβους Αποστολάκη Στέλιο που πήρε τη 6η θέση και Περβολαράκης Δημήτρη 7ος , Σάκη Καρούσος 4ος στους μάστερ α και 3η θέση για τον φραγκιουδάκη Βασίλη στους μάστερ β.

Την πρώτη θέση στους άνδρες πήρε ο Χανιώτης πρωταθλητής Βασίλης Σημαντηράκης πρώην αθλητής του ΑΟ ΚΥΔΩΝ που αγωνίζεται τώρα με τα χρώματα του Κρόνου Νικαίας και της επαγγελματικής ομάδας Sp tableware

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Ποδήλατα IDEAL, SP tableware, μεταφορές-μετακομίσεις Fast movers, τρόφιμα - καφέδες Αφοί Φυτίλη, το ποδηλατάδικο του Αντώνη, Θ.Σχετάκης Α.Ε. είδη σπιτιού εργαλεία, την φρουταγορά Χανίων Γ.και Δ.Φρατζεσκάκης, το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας Φραγκιαδάκη Βασίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: