Ads 468x60px

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES

Οι πολλές καλές εμφανίσεις των αθλητών και η γενικότερη θετική πορεία του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES τα τελευταία 12 χρόνια (είναι πάντα στα 3 καλύτερα σωματεία της Ελλάδας) προσέλκυσε το ενδιαφέρον ενός ακόμη μεγάλου χορηγού έπειτα από την συμφωνία με την ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES ως χρυσού χορηγού.

Η διαφαινόμενη πρώτη θέση για την αγωνιστική χρονιά του 2011 (σύμφωνα με την βαθμολογία της ΕΟΠ) αλλά και η συστηματική δουλειά και άψογη οργάνωση του συλλόγου των Χανίων οδήγησαν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην απόφαση να ενταχθεί στο δυναμικό των χορηγών και μάλιστα ως κύριος χορηγός της ομάδας.
Παρά τις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, δείχνοντας τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα αναλαμβάνει τη δέσμευση ότι θα βρίσκεται κοντά στους αθλητές των Χανίων. Η στήριξη αυτή καταδεικνύει τον κοινωνικό χαρακτήρα της Τράπεζας απέναντι στον άνθρωπο και τον αθλητισμό. Η εμπιστοσύνη της Τράπεζας απέναντι στους αθλητές του αποτελεί το εχέγγυο για την ομαλή συμμετοχή τους σε αγώνες άλλα και το εφαλτήριο για την περαιτέρω εξέλιξη τους τόσο ως αθλητές αλλά και ως πολίτες. Μέσα από τον αθλητισμό εκτός από καλούς αθλητές στοχεύουμε και στην διαμόρφωση πολυδιάστατων ανθρώπων.
Στηρίζοντας το άθλημα της ποδηλασίας δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον με λιγότερα αμάξια με ό,τι αυτό συνεπάγεται, διότι το ποδήλατο αποτελεί το πιο οικολογικό μέσο μεταφοράς.
ΤΑΛΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: