Ads 468x60px

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Αυλαία για την Αγωνιστική περίοδο 2011 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας ανδρών και γυναικών.

Χωρίς εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας ανδρών και γυναικών, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου.
Τα φαβορί επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και κατάφεραν να κερδίσουν στα αγωνίσματά τους, με πρώτο και καλύτερο τον διεθνή μας ποδηλάτη Χρήστο Βολικάκη, ο οποίος δείχνοντας για μια ακόμη φορά την πολύ κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κέρδισε πέντε χρυσά μετάλλια στα εννιά αγωνίσματα του προγράμματος των ανδρών. Έτσι λίγες μόνο μέρες μετά την κατάρριψη του Πανελλήνιου ρεκόρ στο αγώνισμα ταχύτητας 200 μ. στο ποδηλατοδρόμιο της Μόσχας, αναδείχθηκε σε πολυνίκη του Πρωταθλήματος, αλλά οι βαθμοί που έδωσε στην ομάδα του ΚΑΣΤΡΟ Ηρακλείου, δεν στάθηκαν ικανοί να της δώσουν το τίτλο του Πρωταθλητή, αφού με τρείς βαθμούς διαφορά ο ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας κατάφερε να τον κατακτήσει, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το ΚΑΣΤΡΟ, ενώ στη τρίτη θέση βρέθηκε ο ΑΚΡΑΤΟΣ Βόλου.
Ο Χρήστος Βολικάκης κέρδισε τα αγωνίσματα 200 μ. ταχύτητας, κέϊριν, 1.000 μ. ατομικής χρονομέτρησης, ομαδικό σπρίντ (με τον Ζαφείρη Βολικάκη, Γιώργο Μπούγλα) και το ομαδικό πουρσουίτ 4.000 μ. (με τους Απόστολο Μπούγλα, Αλέξανδρο Παπαδερό, Σταύρο Παπαδημητράκη).
Στα υπόλοιπα αγωνίσματα νικητές αναδείχθηκαν:
Στους πόντους ο Γιάννης Ταμουρίδης του ΠΑΟΚ.
Στο Σκράτς ο Παναγιώτης Χατζάκης του Κρόνου.
Στο ατομικό πουρσουϊτ 4.000 μ. ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης του Τάλου Χανίων.
Στο μάντισον η ομάδα του Τάλου Χανίων αποτελούμενη από τους Πολυχρόνη Τζωρτζάκη και Δημήτρη Χαϊδεμενάκη.
Στις γυναίκες οι διεθνείς μας αθλήτριες Αγγελική Κουτσονικολή του ΠΡΩΤΕΑ με δύο χρυσά μετάλλια (κέϊριν , σκράτς) και Δήμητρα Πατάπη του ΡΟΔΗΛΙΟΥ που κέρδισε τα 200 μ. ταχύτητας, καθώς επίσης και η Ελισάβετ Χαντζή του ΔΙΑΓΟΡΑ Ρόδου που αναδείχθηκε νικήτρια στο αγώνισμα πόντων, απέδειξαν ότι δίκαια θεωρούνται οι κορυφαίες του αθλήματος.
 Στην βαθμολογία Συλλόγων στις γυναίκες, στην πρώτη θέση και πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο ΠΡΩΤΕΑΣ, δεύτερη η ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ Νίκαιας και στην τρίτη θέση ο ΡΟΔΗΛΙΟΣ Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: