Ads 468x60px

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES NEA

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ

Μια κακιά στιγμή στα τελευταία 2 χ.λ.μ στέρησε στον αθλητή του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES να σπριντάρει για μια καλή θέση και έτσι λόγω πτώσεως μπροστά του άλλων αθλητών κλείστηκε και τερμάτισε 126ος. Ο τερματισμός και μόνο όμως σε μια τέτοια διοργάνωση αποτελεί επιτυχία και για αυτό και μόνο είναι άξιος συγχαρητηρίων.

ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο άστατος καιρός εμπόδισε την διεξαγωγή του σιρκουί μέσα στην πόλη αλλά η βροχή δεν στάθηκε εμπόδιο σε μια όμορφη ποδηλατοδρομία σε όσους τόλμησαν και κατέβηκαν στην αγορά με την έντονη βροχόπτωση. Τροχαία και δημοτική αστυνομία έκλεισαν το κέντρο της αγοράς και έτσι με ασφάλεια διένυσαν 3 στροφές οι ποδηλάτες διαδηλώνοντας ειρηνικά υπέρ της βιώσιμης μετακίνησης. Ραντεβού του χρόνου με καλύτερες καιρικές συνθήκες.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΙΣΤΑΣ

Στην Αθήνα αναχωρεί σήμερα ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES για να συμμετάσχει στο πανελλήνιο κύπελλο πίστας ανδρών γυναικών που αποτελεί πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Δρακάκης, Σταματάκης, Χαιδεμενάκης αποτελούν την ανδρική ομάδα με ενσωμάτωση του Τζωρτζάκη Πολυχρόνη την Κυριακή που επιστρέφει από την Δανία. Στις γυναίκες αγωνίζονται Πρίντεζη και Κανδυλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: