Ads 468x60px

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Περικλής Ηλίας «Εξαιρετικό το κλίμα στην SP»

«Εξαιρετικό το κλίμα στην SP»

Ο Περικλής Ηλίας στο Tour of Sibiu του 2013

Ο Περικλής Ηλίας, ο πρώτος Έλληνας που φόρεσε ποτέ τη φανέλα με τα χρώματα της ίριδας κερδίζοντας πέρυσι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών στο Mountain Bike Marathon (2012), μας μίλησε για τη δική του εμπειρία στην SP Tableware, καθώς και για τον ρόλο της ομάδας στην ελληνική ποδηλασία.

«Μέσα από την τριετή εμπειρία μου στην SP Tableware, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτή η ομάδα έχει προσφέρει τη δυνατότητα σε πολλούς Έλληνες ποδηλάτες να βελτιώσουν το επίπεδο τους και έχει δώσει ένα άλλο χρώμα στην Ελληνική αγωνιστική ποδηλασία. Μέσα στην ομάδα δουλεύουν άτομα τα οποία αγαπούν πραγματικά το ποδήλατο και προσφέρουν σημαντικό έργο. Αυτό σε συνδυασμό με τη φιλία που συνδέει αθλητές και προσωπικό, δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα, κάτι που βγαίνει προς τα έξω με τα πολύ καλά αποτελέσματα σε όσους αγώνες λαμβάνει μέρος».
«Προσωπικά μου έχει δώσει την δυνατότητα να τρέχω σε δυνατούς αγώνες δρόμου και να βελτιώνω συνεχώς το επίπεδο μου και τις γνώσεις μου επάνω στο άθλημα. Για την νέα χρόνια που έρχεται δεν χρειάζεται να πω πολλά, το μονό που θέλω είναι να ξεκουραστώ και να αρχίσω ξανά προετοιμασία για τον μεγάλο στόχο του 2014, το παγκόσμιο πρωτάθλημα Mountain Bike Marathon, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάθε αγώνας που θα παίρνω μέρος δεν είναι σημαντικός. Αυτό που ξέρω πολύ καλά είναι ότι πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά και να αφιερώσω πολλές ώρες πάνω και κάτω από το ποδήλατο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: