Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Κρήτη, ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας για Master & Eρασιτέχνες.

Τα Χανιά από τις 25 έως τις 27 Μαϊου, θα φιλοξενήσουν μια σειρά αγώνων με συνδιοργανωτές τη Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους Δήμους Χανίων & Πλατανιά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Τη διοργάνωση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Sports Promotion Hellas σαν μέγας χορηγός.

Οι συμμετοχές έως σήμερα έχουν φτάσει τις 247 και αναμένεται να προστεθούν κι άλλες ακόμα, με συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, την Αυστραλία, Αιτή, Κολομβία, Δανία, Σουηδία, Βέλγιο, Φιλανδία, Ισραήλ, Μάλτα, Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία, Βουλγαρία, Καναδά, Η.Π.Α, Ν.Αφρική, Αγγλία, Ολλανδία, Ρωσία και Ιταλία.

Η περιοχή εκκίνησης-τερματισμού είναι η Πίστα Παρκ και η Λιμνούπολη και οι αγώνες περιλαμβάνουν, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων, και αγώνες για παιδιά με τρίκυκλα κάτω από 5 ετών μέχρι και παιδιά 10 ετών. Ο συγκεκριμένος αγώνας ονομάζεται Young Challenge και θα διεξαχθεί τη Κυριακή στις 10 το πρωϊ μετά την εκκίνηση των αγωνιζομένων, μέσα στη Πίστα Παρκ. Εγγραφές γίνονται μέχρι και μια ώρα πριν τους αγώνες. Απαραίτητη η χρήση προστατευτικού κράνους.

Παρακαλούνται οι επισκέπτες των αγώνων, να ακολουθούν τις υποδείξεις των υπευθύνων, για μια ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Το Πλήρες Πρόγραμμα των αγώνων είναι ως ακολούθως:

Παρασκευή 25 ΜαΪου 15:00 Ατομική Χονομέτρηση 22χλμ. Pista Park – Φουρνέ επιστροφή

Σάββατο 26 Μαϊου 19:00 νυκτερινός αγώνας κριτεριουμ μέσα στη Πιστα Παρκ

Κυριακή 27 Μαϊου 10:00 π.μ Αγώνας Young Challenge για μικρα παιδιά

Κυριακή 27 Μαϊου 10:00 π.μ Αγώνας Αντοχής Παγκοσμίου κυπέλλου 59 χλμ. και 118 χλμ.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: