Ads 468x60px

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»

Ο Π.Ο.Πατρών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τον Δήμο Ναυπάκτου διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα δρόμου την 29 Απριλίου 2012 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ στην κατηγορία  ΜΑΣΤΕΡΣ, - Γ – Ν – Κ –Π – ΟΠΕΝ (Δελτία ΠΕΠΑ). ΜΙΝΙ μικρά και μεγάλα - Π.Π. - Π.Κ. που ήταν προγραμματισμένος αρχικά την 20-5-2012, μετά από έγκριση της Ε.Ο.Π.

Για τις κατηγορίες ΜΑΣΤΕΡΣ – ΟΠΕΝ – Γ – Ν – Κ – Π

ΠΟΛΗ : ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 29 – 04 – 2012

ΑΘΛΗΜΑ :   ΔΡΟΜΟΣ      ΑΓΩΝΙΣΜΑ : ΑΝΤΟΧΗΣ – ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ ( 30ΚΜ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ  29-04-2012 και ώρα 09.45 Εκκίνηση από Ναύπακτο –Γέφυρα – Ρίο – Πανεπιστήμιο Πατρών –  Καστρίτσι   . Το ελεύθερο θα δοθεί όταν θα φτάσουμε στην Πανεπιστημιούπολη.



Για τις κατηγορίες ΠΠ - ΠΚ – ΜΙΝΙ (ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ)

Τοποθεσία : Πανεπιστημιούπολη Πατρών. Εκκίνηση-Τερματισμός :  Πρυτανεία

Διαδρομή:  Πανεπιστήμιο Πατρών (εσωτερικά)        

Κατηγορίες-Ώρα εκκίνησης : Μίνι μικρά και μεγάλα - Π.Π. - Π.Κ. 09:30  Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης για όλες τις  κατηγορίες με την σειρά:Παμπαίδες, -  Πανκορασίδες  - Μίνι μεγάλα τέλος τα Μίνι μικρά ανά 1 λεπτό.                    

10:15 Αγώνες ταχύτητας σε γύρους πρόκρισης στις κατηγορίες Μίνι μικρά και Μεγάλα.    

10:45 Αγώνας αντοχής σε γύρους σε διαδρομή ξεχωριστή  μέσα στο Πανεπιστήμιο στην κατηγορία  Παμπαίδων,-  Πανκορασίδων.



ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ : Ο Π.Ο.Πατρών σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συνοδούς, εκτός νομού Αχαΐας θα καλύψει το γεύμα στην ΕΣΤΙΑ του Πανεπιστημίου την 29-04-2012, αρκεί να το έχουν δηλώσει έως την ημερομηνία 26-04-2012.

Επίσης στα πέντε (5) πρώτα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή θα καλύψουμε τα καύσιμα για την μετακίνηση (70,00€) ανά σωματείο.

Επίσης θα περάσουμε δωρεάν την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου (οι κατηγορίες που έχουν εκκίνηση από Ναύπακτο).  Θα πρέπει να είμαστε δεξιά στο παρκινγκ πριν τα διόδια Αντιρρίου στις 09,15, για να περάσουμε όλοι μαζί.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Θα γίνουν δεκτές έως 26-04-2012 στο email info@popatras.gr ή στο FAX 2610271810. Για όποια πληροφορία στα τηλ. 6979336444 (Διαμαντόπουλος Β ). Στην δήλωση συμμετοχής να δηλώσετε  και ένα τηλέφωνο συνεννόησης για να σας ειδοποιήσουμε σε περίπτωση ανάγκης.



Τόπος και ώρα λειτουργία της Γραμματείας: Θα λειτουργήσει γραμματεία στην Πανεπιστημιούπολη (Πρυτανεία) από τις 9:00



Απονομές: Θα πραγματοποιηθούν μπροστά από την Πρυτανεία στις 11.45. Οι αθλητές θα προσέρχονται με την αθλητική τους ενδυμασία. Εφόσον συμπληρωθούν οι κατηγορίες θα βραβευτούν ξεχωριστά τα αγόρια με τα κορίτσια στα μίνι μικρά και μίνι μεγάλα συμφωνά με τους νέους κανονισμούς της ΕΟΠ. Επίσης στην κατηγορία Μάστερς (Α-Β-Γ-Δ) θα γίνουν βραβεύσεις σε όλες τις κατηγορίες εφόσον συμπληρωθούν τουλάχιστον  3 άτομα ανά κατηγορία.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:               1ος νικητής, κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.

                                  2ος νικητής αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.

                                  3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.

Κανονισμοί :  Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.



Ειδικοί κανονισμοί αγώνα: To ανάπτυγμα στα Μίνι μικρά και μίνι  μεγάλα είναι 5,69 (ρυθμιζόμενο). Το μέτρημα στο ανάπτυγμα των ποδηλάτων θα πραγματοποιηθεί 15 λεπτά πριν από κάθε εκκίνηση σε χώρο ακριβώς δίπλα σε αυτή. Σε περίπτωση που τα αγόρια με τα κορίτσια στις κατηγορίες ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ είναι λιγότερα από 5 θα συμμετάσχουν σε κοινή κατάταξη. Σε κοινή κατάταξη επίσης θα συμμετάσχουν μίνι μικρά και μίνι μεγάλα σε περίπτωση που εάν κάποια από τις  δύο κατηγορίες δεν συμπληρώνει τον απαιτούμενο αριθμό. Στους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης θα μπορεί να επαναλάβει τον αγώνα ποδηλάτης-τρια που έχει σκασμένο ελαστικό. 

        Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και  έχουν δελτίο θεωρημένο για το 2012.

Πρόκειται για δύο ξεχωριστούς αγώνες (δεν θα υπάρξει γενική κατάταξη)                          1ος αγώνας: Στους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης 2 χλμ. εκκίνηση κάθε 1 λεπτό από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου.

2ος αγώνας: Αγώνας ταχύτητας 60 μέτρων από στάση, σε τετράδες  σε  γύρους πρόκρισης (σύστημα 4CROSS). Οι 16 ή 8 καλύτεροι χρόνοι ανάλογα με τις  συμμετοχές των αθλητών  του αγώνα της ατομικής   χρονομέτρησης θα  προκρίνονται στις επόμενες φάσεις μέχρι το τελικό  για 1η ως 4η θέση. Οι αθλητές που αποκλείονται από κάθε φάση θα     κατατάσσονται σύμφωνα με το χρόνο στην προκριματική φάση. Κατά τη   διάρκεια του σπριντ απαγορεύεται αντικανονικοί ελιγμοί και παρέκκλιση            από την διαδρομή, το κράτημα από συνοδό στην εκκίνηση, η αλλαγή            ταχύτητας και η ορθοπεδικές. Κάθε παράβαση θα τιμωρείται. Σε   περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών θα συμμετάσχουν αγόρια κορίτσια μαζί ανά κατηγορία. 

                                                       

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν  καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά – απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη.



ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:           

 Αλυτάρχης :             Λάππας Κωνσταντίνο

΄Εφ. Αφίξεων :          Διαμαντοπούλου Αντωνία 

 Έφ. Χρονομετρών :  Διαμαντόπουλος Σπύρος.

 Γραμματεία :            Κριτσωτάκη Μαρίνα

 Έφορος Μοτό :         Βαρώτσος Βασίλειος.                                        



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
         Μετά τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     


      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ                             ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ


     

Δεν υπάρχουν σχόλια: