Ads 468x60px

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ETCETERA-WORLDOFBIKE‏

Ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις για την ελληνική ποδηλατική ομάδα Etcetera-Worldofbike, που θα αγωνιστεί σε τριήμερο διεθνή ποδηλατικό αγώνα που θα ξεκινήσει στην Banja Luka της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, την ερχόμενη Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί στην πρωτευουσα της Σερβίας, Βελιγράδι, την ερχόμενη Κυριακή 22 Απριλίου.
Την ελληνική ποδηλατική ομάδα αποτελούν οι Νίκος Ιωαννίδης (19), Κώστας Κωνσταντινίδης (27), Κώστας Παπουτσάς (20), Γιάννης Σπανόπουλος (19), Βασίλης Τσοπούρογλου (19), καθώς επίσης και ο Βέλγος ποδηλάτης Kenny Vanderschueren (30). Προπονητής/μάνατζερ της ομάδας είναι ο Γιώργος Τέντσος, με βοηθό τον Γιώργο Ναλμπάντη.
Στόχος της ομάδας στις ομαλές αλλά μεγάλες διαδρομές των αγώνων είναι το πλασάρισμα ενός τουλάχιστον αθλητή στην πρώτη 10άδα, μεταξύ των 160 αθλητών και των 27 ομάδων από περισσότερες από 15 χώρες, που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες.
Οι αγώνες ξεκινούν Παρασκευή και ολοκληρώνονται Κυριακή ενώ οι διαδρομές είναι: 1η μέρα σιρκουί στην πόλη της Banja Luka 45χλμ, 2η μέρα Banja Luka - Brcko 194χλμ και την τρίτη μέρα Bijelija - Βελιγράδι απόστασης 196χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: