Ads 468x60px

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτυχίες στην Τουρκία

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Έλληνες αθλητές της εθνικής ομάδας ορεινής ποδηλασίας στην Καππαδοκία, στο πλαίσιο του διεθνούς αγώνα ''International Cappadocia ΜΤΒ Festival, class 1 XCO'', ο οποίος διεξήχθη στις 29 Αυγούστου στην Τουρκία. Ο Περικλής Ηλίας (Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ) συνέχισε να εντυπωσιάζει καθώς μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, πήρε τη δεύτερη θέση με χρόνο 2:00:38. Σε εξαιρετική κατάσταση και ο Γιώργος Παττές-Τουμάνης (Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ), ο οποίος τερμάτισε στην 5η θέση με χρόνο 2:12:36. Ο Αλέξης Κοκοβίκας (Π.Ο.ΠΑΡΤΩΝ), ο τρίτος ποδηλάτης της ελληνικής αποστολής τερμάτισε 16ος. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κύπριος Βασίλης Αδάμου με χρόνο 1:57: 38.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επέστρεψε την Δευτέρα 30 Αυγούστου από την Καππαδοκία, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κατσέλη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση και την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών.

Δηλώσεις του προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας Θανάση Τερζή:

Για ακόμη μια φορά η εθνική ομάδα απέδειξε ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων χωρών, στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας. Θέλω να συγχαρώ και τους τρεις Έλληνες ποδηλάτες, οι οποίοι μαζί με τον προπονητή τους Γιώργο Κατσέλη, κατάφεραν να αναδείξουν το άθλημα σε διεθνές επίπεδο. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν με την ίδια θέρμη και το ίδιο πάθος στους επόμενους διεθνείς αγώνες. Η ομοσπονδία είναι δίπλα τους και τα καλύτερα έρχονται από αυτή τη νέα γενιά Ελλήνων ποδηλατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: