Ads 468x60px

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ - ΧΑΝΙΑ‏

Aγαπητοί φίλοι,

Μετά από τo «Perth” της Αυστραλίας και το «St. Tropez», σειρά έχουν τα Χανιά για να διοργανώσουν ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κάνετε έγκαιρα την εγγραφή σας, ώστε να πετύχετε έκπτωση σε εισιτήρια μετακίνησης στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά –Πειραιάς, καλύτερη σειρά στην εκκίνηση και έκπτωση έως 10% εάν γραφτείτε ομαδικά εσείς και οι συναθλητές σας ή η παρέα σας.

Στο πρώτο ραντεβού μιας διοργάνωσης τέτοιου βεληνεκούς στην Ελλάδα, έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές και αθλήτριες από τέσσερις ηπείρους, δημιουργώνας νέο ρεκόρ συμμετοχών από διαφορετικές χώρες. Ενδεικτικά έχουν δηλώσει συμμετοχή ποδηλάτες / τριες από την Βραζιλία, τον Καναδά, την Αιτή, τη Μάλτα, την Αυστραλία, Ν. Αφρική κ.λ.π.
Η περιοχή εκκίνησης – τερματισμού έχει οριστεί σε μια υπέροχη περιοχή των περιχώρων στα Χανιά, στη Πίστα Παρκ και το υδροψυχαγωγικό πάρκο της Λιμνούπολης, διασφαλίζοντας μια αξέχαστη και μια ευρύχωρη παραμονή των συμμετεχόντων και των επισκεπτών.
Η έως τώρα υποστήριξη της Red Bull, της Silk Oil, της εκπομπής ‘’Ποδήλατο Παντού΄΄ της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ και της G4S με διεθνή ιντερνετική κάλυψη των αγώνων, της ΑΝΕΚ Lines κ.α μας δίνει την αίσθηση ότι θα παράσχουμε υψηλού επιπέδου αγώνες!
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όσο πλησιάζουμε στους αγώνες θα έχουμε ακόμα περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στο www.sphellas.com

Από το Γραφείο Τύπου

SPORTS PROMOTION HELLAS
Tel.: +30 28310 57820
Fax: +30 28310 56698
www.sphellas.com
info@sphellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: