Ads 468x60px

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας -Χανιά 25-27 ΜαΪου‏ δελτίο τύπου με τα νέα της διοργάνωσης



Aγαπητοί φίλοι,



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα όσον αφορά τις ποδηλατικές διοργανώσεις:



        I.            Οι εγγραφές συνεχίζονται. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι, επειδή υπάρχουν ακόμα απορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής σας, σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή σας διεθνές δελτίο ή δελτίο της Ε.Ο.Π ή της ΠΕΠΑ κλπ.

      II.            Προσπαθείστε να εγγραφείτε έγκαιρα μεσω της ιστοσελίδας www.sphellas.com εάν έχετε πρόβλημα τότε μπορείτε να εκτυπώσετε τη φόρμα εγγραφής να καταθέσετε τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που υπάρχει μέσα και να μας το στείλετε πίσω.

    III.            Ενημερώστε μας εάν επιθυμείτε μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το λιμανι των Χανίων για να σας στείλουμε προσφορά.

    IV.            Προς τους αθλητές σωματείων. Ένας αγώνας νυκτερινού σιρκουί έχει προστεθεί στις 26 Μαϊου το βράδυ, μόνο για αθλητές που έχουν δελτίο elite (όχι επαγγελματίες) με ειδικά πριμ. Πληροφορίες σε επόμενο δελτίο.

      V.            Η διάθεση των αναμνηστικών ποδηλατικών ρούχων συνεχίζεται σε συγκεκριμένο αριθμό διάθεσης.

    VI.            Το merchandising του αγώνα επίσης θα περιλαμβάνει αναμνηστικές πετσέτες, κουπες, καπέλα και Polo.

  VII.            H ιστοσελίδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Δημοσιογράφων Ποδηλασίας που θα διεξαχθεί 19-21 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, άνοιξε πρόσφατα στην αγγλική γλώσσα ενώ εντός των ημερών θα δοθεί και στα ελληνικά. Πληροφορίες στο www.wpcc-crete.com , αξίζει να σημειωθεί ότι το επιτυχημένο λογότυπο των αγώνων αγοράστηκε από την οργανωτική επιτροπή των αγώνων και θα χρησιμοποιείται στο εξής κάθε χρόνο για το συγκεκριμένο ποδηλατικό γεγονός!

VIII.            Μη χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε δίπλα στον καταξιωμένο πρώην επαγγελματία της T-Mobile Steffen Weseman, σε τιμή προσφοράς. Έως τώρα ποδηλάτες και ποδηλάτισσες από 5 χώρες έχουν δηλώσει και θα συμμετάσχουν στα προπονητικά καμπ.

    IX.            Πρέπει να σημειωθεί ότι ο χώρος εκκίνησης – τερματισμού των αγώνων προσφέρει άριστες εγκαταστάσεις φιλοξενίας αθλητών αλλά κυρίως αθλητριών αφού διαθέτει εκτός των άλλων, τουαλέτες σε κοντινή απόσταση το οποίο είναι προαπαιτούμενο της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδηλασίας, για να αισθάνονται άνετα οι γυναίκες αθλήτριες.

      X.            Εξασφαλείστε μια αξέχαστη διαμονή στα ξενοδοχεία που σας προτείνει η διοργάνωση σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και όλες τις απαραίτητες ανέσεις.



Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στο www.sphellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: