Ads 468x60px

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"Γιορτή Ποδηλάτου - Ημέρα Νεολαίας 2011"

Οι 137 νεολαίοι και νεολαίες αθλητές και αθλήτριες των 24 σωματείων που έλαβαν μέρος απ' όλη την Ελλάδα, μετέτρεψαν την "Γιορτή Ποδηλάτου - Ημέρα Νεολαίας 2011", όπου φέτος διοργάνωσε με πρωτοβουλία του ο ΠΣ ΚΡΟΝΟΣ Νικαίας υπό την αρωγή της ΕΟΠ, σε μια πραγματικά αξέχαστη ημέρα για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ποδηλασίας.
Η άψογη διοργάνωση, το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού σε συνδυασμό με τις καλές για την εποχή καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά για να κάνουν όσους τυχερούς συμμετείχαν στον αγώνα, αλλά και όσους ήρθαν για να χειροκροτήσουν τους αθλητές, πραγματικά ευτυχισμένους!
Διακριθέντες Ατομικής Χρονομέτρησης
Στα Mini Μικρά πρώτος τερμάτισε ο Χριστόπουλος Ανδρέας του Peloton ΠΟΗΑτ με χρόνο 6:15, δεύτερος ο Καρατσίβης Πναγιώτης του ΠΓΣ Λάρισας με 6:42 και τρίτος ο Φουντουλάκης Γιώργος του ΤΑΛΩΣ Χανίων με 6:49.
Ο Γιαννουδάκης Κώστας του ΤΑΛΩΣ Χανίων με 5:47 ήταν ο πρώτος νικητής στην κατηγορία των Mini Μεγάλων τον οποίο ακολούθησαν ο Χρονάκης Χρήστος του ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ με 5:52 και ο Δημητρόπουλος Βασίλης του Σπαρτιατικού ΓΣ με 5:56.
Η Τσοπούρογλου Σοφία του ΠΓΣ Λάρισας με 6:13, η Μήτσιουλα Χάιδω του ΠΑΣ Ασκληπιός με 6:17 και η Καλογήρου Ραφαηλία του ΠΑΣ Ασκληπιός με 6:30 ήταν η πρώτη, δεύτερη και τρίτη αθλήτρια αντίστοιχα που τερμάτισαν στην κατηγορία των Παγκορασίδων.
Κυριολεκτικά στο νήμα κρίθηκαν οι 3 πρώτες θέσεις της Ατομικής Χρονομέτρησης στους Παμπαίδες, με την πρώτη να την κερδίζει ο Φραγκεδάκης Βασίλης του ΑΟ ΚΥΔΩΝ με χρόνο 5:32:149. Δεύτερος με επίσης 5:32 και διαφορά μόλις 67 χιλιοστά από τον πρώτο τερμάτισε ο Καλλιβρετάκης Δημήτρης του ΤΑΛΩΣ Χανίων και τρίτος με 5:32:439 ο Πανηγυράκης Ιωάννης του ΤΑΛΩΣ Χανίων.
Διακριθέντες Αγώνα Δρόμου Αντοχής
Στα Mini Μικρά πρώτος τερμάτισε ο Τσιάλιος Λεωνίδας του ΠΑΣ Ρεθύμνου, δεύτερος ο Δαβαριάς Ιωάννης επίσης του ΠΑΣ Ρεθύμνου και τρίτος ο Μαυριγιαννάκης Βασίλης του ΤΑΛΩΣ Χανίων. Και οι τρις νικητές τερμάτισαν με χρόνο 21:44 και τη διαφορά τους να βρίσκεται ανάμεσα σε ελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου, που μόνο με το photo finish μπορούσαμε να διακρίνουμε.
Ο Δημητρόπουλος Βασίλης του Σπαρτιατικού ΓΣ ήταν ο πρώτος νικητής στην κατηγορία των Mini Μεγάλων τον οποίο, ελάχιστα πιο πίσω, ακολούθησαν ο Μίτσιουλας Νίκος του ΠΑΣ Ασκληπιός και ο Χρονάκης Χρήστος του ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ.
Η Τσοπούρογλου Σοφία του ΠΓΣ Λάρισας, η Καλογήρου Ραφαηλία του ΠΑΣ Ασκληπιός και η Μήτσιουλα Χάιδω του ΠΑΣ Ασκληπιός ήταν η πρώτη, δεύτερη και τρίτη αθλήτρια αντίστοιχα που τερμάτισαν στην κατηγορία των Παγκορασίδων με τον ίδιο ακριβώς χρόνο και μόλις λίγα χιλιοστά να χωρίζουν τη μια από την άλλη.
Τέλος, στο νήμα για ακόμα μια φορά κρίθηκαν και οι νικητές στους Παμπαίδες. Την πρώτη θέση κέρδισε ο Φραγκεδάκης Βασίλης του ΑΟ ΚΥΔΩΝ, δεύτερος τερμάτισε ο Ντότσικας Αριστείδης του ΠΑΣ ΕΡΜΗΣ και τρίτος ο Πανηγυράκης Ιωάννης του ΤΑΛΩΣ Χανίων.
Βρισκόμαστε για μοναδική φορά σε τροχιά πρόκρισης στην Ολυμπιάδα του 2012 με αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα [δρόμο, πίστα, ορεινή ποδηλασία]. Με αφορμή αυτό, πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο ΣΤΗ ΒΑΣΗ έτσι ώστε η πρόκριση μας στο Λονδίνο να μην αποτελέσει τυχαίο γεγονός. Οι μικροί μας αθλητές αυτή τη φορά ήταν οι πρωταγωνιστές της γιορτής που πραγματοποιήσαμε με την ελπίδα, στο εξής, να είναι κάθε φορά.
Το ΔΣ του ΠΣ ΚΡΟΝΟΣ Νικαίας
Στη διεύθυνση http://flic.kr/s/aHsjwJHaLh θα βρείτε διαθέσιμες φωτογραφίες [σε υψηλή ανάλυση, κατάλληλες ακόμα και για τύπωμα σε φωτογραφείο] απ' όλη τη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: