Ads 468x60px

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ποδηλασία ΑμεΑ: Τέταρτος ο Ζυμβραγουδάκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Σχοινιά Αττικής το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑμεΑ στις 2-4 Σεπτεμβρίου που διοργάνωσε η εθνική αθλητική ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία.

Οι αγώνες αυτοί είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και ο συναγωνισμός ήταν σκληρός και δύσκολος, λόγω της σπουδαιότητάς τους, δεδομένου ότι αποτέλεσαν προκριματικά για τους παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Στις 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας των 20 χιλιομέτρων με χρονομέτρηση στον οποίο ο ποδηλάτης του αθλητικού σωματείου ΑμεΑ Ρεθύμνης ΙΚΑΡΟΣ, Δημήτρης Ζυμβραγουδάκης κατέκτησε στους αγώνες χρονομέτρησης την τέταρτη θέση μα διαφορά μόλις 20 δευτερολέπτων από τον τρίτο.
Το ίδιο συνέβη και στις 4 Σεπτεμβρίου στον αγώνα αντοχής των 70χλμ. Όπως δήλωσε ο Δ. Ζυμβραγουδάκης ήταν καλά προετοιμασμένος και σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά ο συναγωνισμός ήταν δύσκολος και σκληρός γιατί έγινε ενόψει παραολυμπιάδας του 2012.
Ο πρόεδρος του ΙΚΑΡΟΥ Δ. Τσαχάκης αφού συνεχάρη τον Δ. Ζυμβραγουδάκη εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καλή εμφάνιση του αθλητή και του ευχήθηκε καλή δύναμη στην προετοιμασία του για την επόμενη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: