Ads 468x60px

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΝΙΟΥΜ ΚΑΙ 2o ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΙΣΤΑΣ Ο Τάλως πήρε τρία μετάλλια

Χανιώτικα νέα



Νέες διακρίσεις για τον Τάλως/ΑΝΕΚ Lines στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όμνιουμ παίδων και στο 2ο κύπελλο πίστας ανδρών-γυναικών, που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ, αφού ο χανιώτικος σύλλογος είχε συγκομιδή τρία μετάλλια.
Συγκεκριμένα, στο όμνιουμ (το οποίο αποτελείται από 6 επιμέρους αγωνίσματα, δηλαδή μια στροφή σπρίντ, πόντους, αγώνα αποκλεισμού, 2 χλμ ατομική καταδίωξη, σκράτς και 500μ ατομική χρονομέτρηση) ο πρωταθλητής Ελλάδος στο μάουντεν μπάικ, Γιάννης Κακαβελάκης, έδειξε τις ικανότητές του και στην πίστα, κατακτώντας αυτή τη φορά το ασημένιο μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία ο Δημήτρης Κοπανάκης προσπάθησε για ένα μετάλλιο και θα μπορούσε να το πάρει αν δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα γαστρεντερίτιδας τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, το οποίο τον υποχρέωσε τελικά να βρεθεί -από την 3η-στην 6η θέση.
Ακόμη, στους έφηβους ο Μιχάλης Κορτσιδάκης κατέλαβε την 11η θέση.
Όσον αφορά το 2ο κύπελλο πίστας ανδρών-γυναικών, η Ελευθερία Κανδυλάκη κατέκτησε δυο μετάλλια (ασημένιο στο σκράτς - χάλκινο στο κέριν) και μια 4η θέση στα 200μ, ενώ η Χριστίνα Πρίντεζη ήταν 6η, 7η και 6η στα αντίστοιχα αγωνίσματα. Στους άνδρες, ο Γιάννης Δρακάκης πήρε την 8η θέση στους πόντους, ενώ ήταν 12ος στο σκράτς και ο Δημήτρης Ροβάκης κατατάχθηκε 21ος και 13ος, αντίστοιχα. Τέλος, ο Σταύρος Σταματάκης ήταν 13ος στο κέριν και 20ος στους πόντους.

Νικητής στο σκρατς αναδείχθηκε ο Χανιώτης Παναγιώτης Χατζάκης (που τώρα αγωνίζεται με τον Κρόνο), ο οποίος ήταν 5ος στους πόντους, με 6ο έναν άλλο χανιώτη, τον Αλέξανδρο Παπαδερό (του ΠΟΗ Κάστρο).

Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ
Στους αγώνες πήρε μέρος και ο Ο.Α. Σούδας, με τον Βασίλη Χαιρετάκη να καταλαμβάνει την 8η θέση στο όμνιουμ παίδων, όπου 9ος ήταν ο Στέλιος Φαραντάκης, ενώ στους έφηβους 8ος κατετάγη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και δεν ολοκλήρωσε -λόγω τραυματισμού- την προσπάθειά του ο Παναγιώτης Καραμπινάκης.
Τέλος, στο κύπελλο ανδρών ο Βαγγέλης Καραγιαννάκης ήταν 11ος στο σκρατς, 15ος στο κέριν και 16ος στους πόντους, ενώ 18ος κατατάχθηκε ο Γιάννης Μαραβελάκης στο σκρατς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: