Ads 468x60px

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τραγικός θάνατος Ισπανού πρωταθλητή

Ακόμη ένα σημαντικό ποδηλάτη θρηνεί το συναρπαστικό άθλημα. Το πρωί της Δευτέρας (23/5) ο Ισπανός Χαβιέ Τόντο έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο καθώς τον καταπλάκωσε η πόρτα του γκαράζ την στιγμή που έβγαινε προκειμένου να πάει για προπόνηση.






Ο 32χρονος Καταλανός βρισκόταν για προετοιμασία στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα και νωρίς το πρωί της Δευτέρας είχε προγραμματίσει να πάει για προπόνηση. Μαζί με τον συναθλητή του Αλεχάντρο Βαλβέρδε ετοιμάστηκαν να αναχωρήσουν αλλά ο θάνατος παραμόνευε στο γκαράζ η πόρτα του οποίου έπεσε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να χάσει τη ζωή του.

Ο Τόντο ανήκε στην ομάδα Movistar είχε αρκετές επιτυχίες στο παλμαρέ του όπως η 5η θέση στο τουρ των Βάσκων κ.ά ενώ πρόσφατα το όνομά του είχε δει το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία που είχε κάνει στην καταλανική αστυνομία ότι τον προσέγγισαν από κύκλωμα διακίνησης απαγορευμένων ουσιών και μάλιστα με βάση τις καταγγελίες του έγιναν αρκετές συλλήψεις.



Πριν από λίγες μέρες, στις 10 Μαΐου, η παγκόσμια ποδηλασία είχε θρηνήσει το χαμό ακόμη ενός διακεκριμένου αθλητή της , του Βάουτερ Βέιλαντ που έφυγε από τη ζωή κατά την διάρκεια του Γύρου Ιταλίας.

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: