Ads 468x60px

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ 34ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ «ΘΥΣΙΑΣ»

Μετά από ερωτήσεις ορισμένων σωματείων σχετικά με την προκήρυξη είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε ορισμένες διευκρινήσεις :
·  Στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ δεν κάνουμε καμία κάλυψη (διαμονή – διατροφή)
·  Λόγω του ότι ήταν στις προθέσεις μας να προσφέρουμε το γεύμα την 25-3 στα Καλάβρυτα. πράγμα το οποίο όμως δυστυχώς δεν είναι εφικτό, δεν θα δώσουν οι ΜΑΣΤΕΡΣ τα 10,00€ συμμετοχής για κανένα αγώνα.
·  Όλοι οι αθλητές  ΑΝΔΡΕΣ και ΜΑΣΤΕΡΣ που θα συμμετάσχουν θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα (που θα εκτυπώσουν από την 27-3-2001 και μετά από το site του Π.Ο.Πατρών www.popatras.gr ).
·  Λόγω της δυνατότητας εκτύπωσης διπλώματος από όλους τους αθλητές θα γίνουν βραβεύσεις σε κάθε κατηγορία μόνο στους τρεις πρώτους αθλητές.
·  Παρακαλούμε τα σωματεία που δεν τους καλύπτει οικονομικά η προκήρυξη (κατάσταση πρόσκλησης σωματείων) να κλείνουν μόνοι τους ξενοδοχεία από αυτά που έχουμε στην προκήρυξη ή σε όποιο άλλο οι ίδιοι επιθυμούν.
·  Η οικογένεια του ιδρυτή μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ  αθλοθέτησε δύο έπαθλα, ένα για την κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ και ένα για την ΜΑΣΤΕΡΣ. Θα δοθεί στον νικητή που θα προκύψει από το χρόνο και των δύο αγώνων, στις βραβεύσεις στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: