Ads 468x60px

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Δώδεκα πρωταθλήτριες θέλουν να μας κάνουν τη... ζωή ποδήλατο!

Λένε πως το σεξ είναι σαν το ποδήλατο: από τη στιγμή που μάθεις να το κάνεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν το ξεχνάς. Γι' αυτό και το ποδήλατο είναι άμεσα συνυφασμένο με τη ζωή μας.

Σύμφωνα μάλιστα με τη σύμβουλο του βρετανικού ιδρύματος «Relate», Πόλα Χολ, ο λόγος που οι άνθρωποι σταματούν να κάνουν σεξ είναι ο ίδιος με αυτόν που οι άνθρωποι σταματούν να κάνουν ποδήλατο - δεν μπορούν πλέον να ανέβουν ή δεν έχουν... ποδήλατο!

Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τις 12 πρωταθλήτριες της ποδηλασίας που σε σούπερ σέξι πόζες στο ημερολόγιο «Cyclepassio 2011» θυμίζουν στους άνδρες το κλασικό, έστω και με μία μικρή παραλλαγή, η «γυναίκα και το... ποδήλατο δεν δανείζονται»!

Από τις ελαφρώς... γδυμένες ποδηλάτισσες που διεκδικούν τον τίτλο των κορυφαίων του... χρόνου και σε εξιτάρουν να ανέβεις στη σέλα και να αρχίσεις τις... ορθοπεταλιές, είναι η 34χρονη πρωταθλήτρια της Ελβετίας στο Mountain bike, Φαμπιέν Χάιντσμαν, οι Αμερικανίδες Γουίλοου Κέρμπερ, Χίδερ Ιρμιγκερ, Λιζ Χατς, η Σουηδέζα Βερόνικα Αντρέασον, οι Γερμανίδες Χάνκα Κούπφερναγκελ, Μόνα Αϊμπερβάιζερ, η Ιταλίδα Μόνικα Μπακάιλε, η Γαλλίδα Ζουλί Κρασνιάκ κ.ά.

ΗΛ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: