Ads 468x60px

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Μικρών Κατηγοριών ΕΠΟΣΚ

Δελτίο Τύπου 19/9/2010
Σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον στο πάρκο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου Σχινιά διεξήχθηκε το Σάββατο και Κυριακή 18-19 Σεπτεμβρίου 20010 το Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου μικρών κατηγοριών (Παμπαίδες, Παγκορασίδες, Μίνι) της ΕΠΟΣΚ.



Το όμορφο περιβάλλον και ηρεμία της λίμνης του Κωπηλατοδρομίου, ιδανικός και ασφαλής χώρος για τους μικρούς αθλητές, ενέπνευσαν τους μικρούς αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και γεμάτοι πάθος αγωνίστηκαν σε ένα κλίμα ευγενούς άμιλλας και αγάπης για το ποδήλατο. Το κλίμα αυτό εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο με τον κοινό τερματισμό με ενωμένα τα χέρια των νικητών στο αγώνισμα Αντοχής των κατηγοριών Παμπαίδων και Παγκορασίδων Κωνσταντίνου Σαλπαδήμου (ΕΡΜΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ) και Σοφίας Κατσούλη (ΠΕΛΟΤΟΝ ΠΟ Ηρακλείου Ατ.) που αφού έκαναν σε όλο τον αγώνα αλλεπάλληλες προσπάθειες να ξεφύγουν ο ένας από τον άλλο αποφάσισαν να τερματίσουν μαζί.



Το Σάββατο 18/9/2010 στο αγώνισμα Ατομικής Χρονομέτρησης νικητές αναδείχτηκαν

στην κατηγορία Μινι-Μικρών Παναγιώτης Αδάσης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.Χ.), Ανδρέας Χριστόπουλος (ΠΕΛΟΤΟΝ) και Μιχαήλ-Άγγελος Λεπενιώτης (ΕΡΜΗΣ)

στην κατηγορία Μινι-Μεγάλων Αντώνης Σπανόπουλος (ΠΕΛΟΤΟΝ), Παρασκευή Βούρη (ΠΕΛΟΤΟΝ) και Παναγιώτης Στάθης (ΕΡΜΗΣ)

στην κατηγορία Παγκορασίδων Σοφία Κατσούλη (ΠΕΛΟΤΟΝ), Βικτώρια Τζιορτζιώτη (ΠΕΛΟΤΟΝ) και Γεωργία Θεοδόση-Λιάκου (ΠΕΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

στην κατηγορία Παμπαίδων Κωνσταντίνος Σαλπαδήμος (ΕΡΜΗΣ), Ανδρέας Γεωργιάδης (ΠΕΛΟΤΟΝ) και Αναστάσης Βούρης (ΠΕΛΟΤΟΝ)



Την Κυριακή 19/9/2010 στο αγώνισμα δρόμου Αντοχής νικητές αναδείχτηκαν

στην κατηγορία Μινι-Μικρών Ανδρέας Χριστόπουλος (ΠΕΛΟΤΟΝ), Παναγιώτης Αδάσης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.Χ.) και Μιχαήλ-Άγγελος Λεπενιώτης (ΕΡΜΗΣ)

στην κατηγορία Μινι-Μεγάλων Αντώνης Σπανόπουλος (ΠΕΛΟΤΟΝ), Παναγιώτης Στάθης (ΕΡΜΗΣ) και Ορφέας Συρίγος (ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗΣ)

στην κατηγορία Παγκορασίδων Σοφία Κατσούλη (ΠΕΛΟΤΟΝ), Βικτώρια Τζιορτζιώτη (ΠΕΛΟΤΟΝ) και Νεφέλη Συρίγου (ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗΣ)

στην κατηγορία Παμπαίδων Κωνσταντίνος Σαλπαδήμος (ΕΡΜΗΣ), Αναστάσης Βούρης (ΠΕΛΟΤΟΝ) και Ανδρέας Γεωργιάδης (ΠΕΛΟΤΟΝ)



Το Σάββατο, επισκεπτόμενος τον χώρο του Κωπηλατοδρομίου με την οικογένειά του, ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, συνομίλησε με τους μικρούς αθλητές για τα όνειρα και τους στόχους τους, ενημερώθηκε για τον τρόπο προετοιμασίας και οργάνωσης των αγώνων καθώς και για τα προβλήματα της ποδηλασίας και συμφώνησε για την ανάγκη ανάπτυξης κινήτρων για τους μαθητές-αθλητές.



Η ΕΠΟΣΚ ευχαριστεί τον Πρόεδρο των Ολυμπιακών Ακινήτων κ. Ιωάννη Βαρβατσουλάκη για την παραχώρηση του χώρου και τον υπεύθυνο εγκατάστασης του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου Σχινια κ. Φίλιππο Ανδριανόπουλο για την αμέριστη υποστήριξή του και την αγάπη του προς το ποδήλατο.



Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Σπύρο Ζάγαρη για την συμπαράστασή του και την φροντίδα για τον καθαρισμό της διαδρομής του αγώνα.







Για την ΕΠΟΣΚ

Βίβιαν Μητροπούλου

Τηλ 6977365007

Δεν υπάρχουν σχόλια: