Ads 468x60px

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

5ο Σιρκουί NARGILE RESTAURANT

Με αγωνιστική & οργανωτική επιτυχία διοργανώθηκε το 5ο Σιρκουί NARGILE RESTAURANT στην πλατεία Κεφαλαρίου της Κηφισιάς, σήμερα Κυριακή 13-10-2013 στις 11.30 , μια συνδιοργάνωση του Συλλόγου μας με τον ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ, οι 42 ποδηλάτες που συμμετείχαν από 15 Σωματεία που κάλυψαν ένα μεγάλο μέρος του ποδηλατικού χάρτη της Ελλάδας και όχι μόνον, μιας και στην εκκίνηση βρέθηκαν αθλητές από Αθήνα, Χανιά, Πάτρα, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Καρδίτσα & Γαλλία.

Νικητής στην κατηγορία ανδρών ήταν ο Νεόφυτος Σακελλαρίδης Μάγκουρας αθλητής του Κρόνου Νίκαιας SPTABLEWARE που τερμάτισε τα 42 km της διαδρομής με χρόνο 1.10.23 τερματίζοντας μαζί με τον συναθλητή του Μπούγλα Απόστολο του ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ SPTABLEWARE αφού είχαν αποσπαστεί του κυρίως group από την πρώτη στροφή , ο Απ. Μπούγλας νωρίτερα του είχε κερδίσει το ενδιάμεσο sprint της 12ης στροφής, την τριάδα των νικητών έκλεισε ο Γιώργος Μπούγλας που τερμάτισε μαζί με τον συναθλητή του Γιώργο Καράτζιο 4ος, του ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ SPTABLEWARE.
Στην κατηγορία εφήβων δύσκολα αλλά επικράτησε τελικά, ο Ζήσης Σούλιος του Π.Ο. Καρδίτσας αφού όλα κρίθηκαν για λίγα εκατοστά στην γραμμή τερματισμού, όπου πήρε το sprint από τον αθλητή Παναγιώτη Χριστόπουλο του Π.Ο. Πατρών, την τριάδα των εφήβων έκλεισε άλλος ένας αθλητής του Π.Ο. Πατρών ο Αναστάσιος Κουμπέτσος.
Αναλυτικά αποτελέσματα επισυνάπτονται.
Νωρίτερα στις 10.30 η διαδρομή του αγώνα δόθηκε στους κατοίκους της Κηφισιάς για ένα ποδηλατικό περίπατο, όπου συμμετείχαν δεκάδες κάτοικοι κάθε ηλικίας απολαμβάνοντας την βόλτα τους στους ασφαλείς δρόμους.
Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί για την άριστη συνδιοργάνωση τον ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ καθώς επίσης την I-CYCLE και τον Κο Αλέξανδρο Κωστόπουλο.
Τον Μέγα χορηγό του αγώνα το NARGILE RESTAURANT & ιδιαίτερα τον Κο Samir Sampax.
Τον Δήμο Κηφισιάς & ιδιαίτερα τον τομέα Αθλητισμού & Πολιτισμού.
Την Τροχαία & το Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς για την πολύτιμη συνδρομή τους.
Την εθελοντική 10μελή ομάδα της Ε.Δ.Ο.Κ. για την ουσιαστική & πολύτιμη προσφορά τους, οι οποίοι δίνουν πάντα το παρόν σε κάθε μας κάλεσμα, για το πολύτιμο έργο τους μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.edok.gr
Τον ΟΑΣΑ για τις κυκλοφοριακές διευκολύνσεις που μας παρείχε.
Τον αλυτάρχη του αγώνα Κο Δημήτρη Κωσταντόπουλο & όλη την ομάδα των συνεργατών του.
Τους μόνιμους υποστηρικτές του Συλλόγου μας
Racing cycles ( εισαγωγική ποδηλατική εταιρεία )
Kefalas bikes ( ποδηλατικό κατάστημα)
GBF Φύτρος ( συμπληρώματα διατροφής)
Bike me ( ποδηλατικό κατάστημα)
Gap tv facilities – Ποδηλατοδράσεις ( τηλεοπτικές παραγωγές )
Ford Hellas ( αυτοκίνητα )


Ραντεβού για το 6ο Σιρκουί NARGILE RESTAURANT στην πλατεία Κεφαλαρίου της Κηφισιάς το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: