Ads 468x60px

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

3 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES ΣΤΟ ΣΙΡΚΟΥΙ «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ»


Συνεχίζουν τις πολλές καλές εμφανίσεις οι αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES στους αγώνες που ξεκίνησαν το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.
Μετά την Κηφισιά και την πρωτιά του Χατζάκη Π στο σιρκουί του Ελληνικού που διοργάνωσε ο Π.Σ.Κρόνος. Στην κατηγορία ανδρών ο Χαιδεμενάκης Δ και ο Τζωρτζάκης Π αποσπάστηκαν από τους υπόλοιπους αθλητές από την αρχή του αγώνα με την βοήθεια των συναθλητών τους και έκαναν άνετα το 1-2, ο Χατζάκης Π τερμάτισε 5ος στους άνδρες και 1ος από όλους τους έφηβους και ο Δρακάκης Ιωαννής 10ος.
Στην κατηγορία παίδων η νίκη κρίθηκε πάνω στο νήμα με όλους τους αθλητές να τερματίζουν μαζί και τον Κοπανάκη Δημήτρη να τερματίζει 6ος, τον Σταματάκη Χρήστο 10ο και τον Κορτσιδάκη Μιχάλη 13ο. Η Κανδυλάκη Ελευθερία τερμάτισε πρώτη και από τις γυναίκες και από τις νεάνιδες. Στους παμπαίδες ο Κουβαριτάκης Γιάννης τερμάτισε 4ος , ο 7ος ο Καλιβρετάκης Δ, 9ος ο Πανηγυράκης Γιάννης, 11ος ο Κατσοχειράκης Σπύρος και 14ος ο Κορτσιδάκης Μαριος. Επόμενος αγώνας για την ακαδημία του συλλόγου είναι Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΡΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ και για τους άνδρες και έφηβους η ΑΝΑΒΑΣΗ ΥΜΗΤΟΥ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι! Δεν είναι μόνο το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο αθλήματα, μπράβο στην ομαδάρα και μπράβο και στο site αυτό που προωθεί ένα από τα πιο υγιή αθλήματα. Μακάρι να βρεθούν και άλλες εταιρίες όπως η ΑΝΕΚ Lines που να υποστηρίζουν τέτοιες προσπάθειες.