Ads 468x60px

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Εντυπωσιακή ήταν η SP TABLEWARE και στην πίστα.

Επιτυχημένη η παρουσία της SP στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας!


Για άλλη μια χρονιά οι αθλητές της SP κατάφεραν να στεφθούν Πρωταθλητές Ελλάδος στα 4 χιλιόμετρα ομαδικού πουρσουιτ!Οι Χατζάκης Παναγιώτης, Σημαντηράκης Βασίλης, Πολυδωρόπουλος Δημήτρης και Σακελλαρίδης Νεόφυτος με τα χρώματα της ομάδας του Π.Σ. Κρόνου κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση στα προκριματικά με χρόνο 4:23:619 απέναντι στους Μπούγλα Γιώργο, Καράτζιο Γιώργο,Μπούγλα Απόστολο και Σιμιτζή Γρηγόρη του Π.Ε.Σ.Α Αστέρα με 4:29:432.
Στον τελικό ο Κρόνος κάλυψε πολύ γρήγορα την διαφορά και έτσι ανεβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου,με δεύτερη την ομάδα του Π.Ε.Σ.Α.
Εντυπωσιακή ήταν και η αναμέτρηση μεταξύ Σακελλαρίδη και Πολυδωρόπουλου στο τελικό των 4 χιλιόμετρων ατομικού πουρσουιτ,με τον πρώτο αθλητή να παίρνει τον τίτλο του Πρωταθλητή για εκατοστά του δευτερολέπτου!
Πολύ κοντά στο βάθρο των νικητών του Σκρατς πλησίασε ο μικρότερος αθλητής της ομάδος,Παναγιώτης Χατζάκης ο οποίος έμεινε αποσπασμένος στις τελευταίες στροφές του αγώνα αλλά πιάστηκε ακριβώς πάνω στη γραμμή τερματισμού,παίρνοντας την 5η θέση.
Στο Μάντισον οι Σακελλαρίδης-Χατζάκης έπειτα από έναν απαιτητικό αγώνα κατάφεραν να πάρουν το χάλκινο μετάλλιο ενώ ο Δημήτρης Πολυδωρόπουλος ήρθε δεύτερος στο αγώνισμα των Πόντων μόλις για ένα βαθμό...και τον νικητή να κρίνεται στο τελευταίο σπριντ!
Ο προπονητής της ομάδος Βασίλης Αναστόπουλος δήλωσε:"Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των αθλητών,αν και μερικά μικρά λάθη στην τακτική μας στέρησαν δυο ακόμη χρυσά.Οι αθλητές που αγωνίστηκαν στην Βουλγαρία ήταν εμφανώς κουρασμένοι μετά τα έξι εταπ,παρόλα αυτά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.Ο Απόστολος Μπούγλας έμεινε εκτός δράσης μετά την πρώτη μέρα του Πρωταθλήματος λόγω ίωσης.Το ενδιαφέρον μας πλέον στρέφεται και πάλι στον δρόμο,περιμένοντας προσκλήσεις από μερικούς αγώνες στην Ευρώπη για να κλείσουμε και την φετινή σεζόν,περίπου σε ένα μήνα".


Δεν υπάρχουν σχόλια: