Ads 468x60px

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Την 1η Ποδηλατάδα διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός και Οικολογικός Σύλλογος Αμαρύνθου.

Οι κάτοικοι της Αμαρύνθου απέσπασαν έπαινο κάνοντας το γύρο του νησιού με το ποδήλατό τους

Το γύρο της Αμαρύνθου έκαναν ενενήντα έξι ποδηλάτες από την Ερέτρια και τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία της πόλης διανύοντας δέκα χιλιόμετρα στον ποδηλατικό γύρο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Αμαρυνθίων 2012.

Την 1η Ποδηλατάδα διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός και Οικολογικός Σύλλογος Αμαρύνθου. Αμέσως μετά τη λήξη του ποδηλατικού γύρου βραβεύθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες με ένα μετάλλιο, ενώ δώδεκα Αμαρύνθιοι που καθ’ όλη της διάρκεια της ζωής τους χρησιμοποιούν ως βασικό μέσο μεταφοράς το ποδήλατο, απέσπασαν ειδικό έπαινο.

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας μιλώντας στους ποδηλάτες αναφέρθηκε στη σημασία της μετακίνησης με το ποδήλατο, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι ένα μέσο μεταφοράς φιλικό προς το περιβάλλον και παράλληλα αποτελεί ιδανική άσκηση. Μετάλλια και επαίνους εκτός του κ. Βελέντζα, απένειμαν και οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Ραγιάς και Βασίλης Πετράκης.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Περιβαλλοντικού και Οικολογικού Συλλόγου Αμαρύνθου «Αμαρύνθια 2012» πραγματοποιούνται με τη βοήθεια της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος, των Ιερών Ναών Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Νικόλαος Άνω Βάθειας, του Δήμου Ερέτριας και των καταστημάτων της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: