Ads 468x60px

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Δρόμου Ανδρών U23 και Εφήβων

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Δρόμου Ανδρών U23 και Εφήβων

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση την οικονομική δυσπραγία της Ε.Ο.Π. και της γενικής οικονομικής δυσλειτουργίας, η Ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής, στους 3 πρώτους της ατομικής χρονομέτρησης και 7 πρώτους του αγωνίσματος αντοχής, της κατηγορίας ανδρών κάτω των 23, βάση των αποτελεσμάτων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δρόμου 201...2, με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Δρόμου Ανδρών U23 και Εφήβων στην Ολλανδία (9 – 11/08/2012):

Η συμμετοχή των ανωτέρω αθλητών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα γίνει με έξοδα των Σωματείων τους.

Η Ε.Ο.Π. στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων της, για όσους από τους παραπάνω αθλητές επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα συμβάλει με την κάλυψη προπονητή – μηχανικού.

Σας γνωρίζουμε ότι άν κάποιος αθλητής από τους παραπάνω δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, δεν θα αντικαθίσταται.

Τα ίδια κριτήρια θα ισχύσουν και για την κατηγορία Εφήβων.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος των αθλητών προς την Ε.Ο.Π., θα πρέπει να γίνει αμέσως μετά την τέλεση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων 2012 (13 – 15/07/2012), δηλ. τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012.

Με αθλητισμούς χαιρετισμούς

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΡΖΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΙΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: