Ads 468x60px

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η ΕΠΟΣΚ πενθεί για την τραγική απώλεια της Πρωταθλήτριας Αγγελικής Κουτσονικολή

Η τραγική απώλεια σε τροχαίο ατύχημα την Τετάρτη το βράδυ της Πρωταθλήτριας Αγγελικής Κουτσονικολή, αθλήτριας του Πρωτέα, σωματείου που ανήκει στην Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου (ΕΠΟΣΚ), συγκλόνισε όλη την ποδηλατική οικογένεια.
Σε ένδειξη πένθους, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανέβαλε όλα τα Τοπικά Πρωταθλήματα και ποδηλατικούς αγώνες μέχρι την Κυριακή 8/7/2012. Κατά συνέπεια το Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου της ΕΠΟΣΚ για τις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων αναβάλλεται και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί κατόπιν συνεννόησης με την ΕΟΠ.
Το Δ.Σ της ΕΠΟΣΚ εκφράζοντας την συντριβή του για την απώλεια της αγαπημένης μας Αγγελικής αποφάσισε να αφιερώσει στην μνήμη της το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου 2012 και να δωρίσει αντί στεφάνου ένα ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της οικογένειάς της.
Ευχόμαστε στους γονείς και τα αδέλφια της να βρουν τη δύναμη να αντέξουν στην απώλεια αυτή. Το Δ.Σ. της ΕΠΟΣΚ και όλοι οι αθλητές και τα μέλη των σωματείων της ΕΠΟΣΚ είναι δίπλα σας συμπαραστάτες σε ότι χρειαστείτε.
Αγγελικούλα αναπαύσου εν ειρήνη. Θα μας λείψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: