Ads 468x60px

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Cretan Bike Cup 2011: 2ος Γύρος

Μετά την απόλυτη επιτυχία του πρώτου αγώνα, το Cretan Bike Cup επιστρέφει για τον δεύτερο γύρο αυτό το Σάββατο 7 Μαΐου.



Πιο συγκεκριμένα, αυτό το Σάββατο 7 Μαίου, θα δοθεί η συνέχεια στο Cretan Bike Cup 2011 από την pro action με τον δεύτερο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο όπου είχε γίνει και ο πρώτος αγώνας, χωρίς βέβαια να λείπουν οι εκπλήξεις στην διαδρομή, η οποία τώρα θα είναι ελαφρώς πιο δύσκολη.


Το πάρκο εντός της πόλης του Ηρακλείου, στο Κομμένο Μπεντένι, θα αποτελέσει το χωμάτινο τερέν για έναν ακόμα συναρπαστικό και με πολλές μάχες αγώνα ανάμεσα στους πιο φανατικούς ποδηλάτες του Ηρακλείου.

Βέβαια, θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους μη μυημένους ποδηλάτες να βρεθούν στον χώρο του αγώνα στην καρδιά του Ηρακλείου και να ξεσκουριάσουν ενόψει και του καλοκαιριού.


Διασκέδαση, πειράγματα, χωμάτινη διαδρομή, ποδήλατο, φύση ή ότι απέμεινε από αυτήν στο κέντρο της πόλης και φυσικά μια ακόμα ευκαιρία για να αποδείξουμε στους υπεύθυνους της πόλης ότι το Ηράκλειο και ο κόσμος του θέλει περισσότερα ποδήλατα στους δρόμους ή μάλλον για να το θέσουμε ακόμα καλύτερα θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ποδηλατοδρόμους!!!

Γιατί το ποδήλατο είναι πολιτισμός, είναι διασκέδαση, είναι γυμναστική, είναι υγεία και φυσικά ένα πολύ καλό μέσο εκτόνωσης της δύσκολης πλέον καθημερινότητας μας.

Ενώ και με τις τιμές της βενζίνης να φλερτάρουν επικίνδυνα με τα 2 ευρώ δεν θα αργήσει να μπει ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα μας.





Αρκετά όμως με το κήρυγμα...

Πίσω στο Cretan Bike Cup 2011 και τον δεύτερο αγώνα, ο οποίος πραγματικά με αφορμή και την Πανελλαδική Ποδηλατοδρομία της Κυριακής 8 Μαΐου, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να βγάλουμε το ποδήλατο μας στους δρόμους λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Ραντεβού λοιπόν στο Κομμένο Μπεντένι το Σάββατο 7 Μαΐου και ώρα 15:00...


Τέλος, να θυμίσουμε ότι μπορείτε να δείτε αναλυτικά και το ρεπορτάζ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον πρώτο αγώνα στο: Cretan Bike Cup 2011: Round 1

Διαβάστε επίσης και την προκήρυξη για το: Cretan Bike Cup 2011

Ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα για τον αγώνα μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της pro action, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.proactionracing.gr


Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 6972872983-2810301289-2815009339.

Δεν υπάρχουν σχόλια: