Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ντεμπούτο της Team WORLDOFBIKE στο σιρκουί της Νέας Φιλαδέλφειας

Στην Νέα Φιλαδέλφεια ξεκινά η φετινή αγωνιστική χρονιά για την Team Worldofbike.gr Στον αγώνα σιρκουί θα δώσουν το παρόν οι Πέτρος Γκαζώνης, Χρήστος Κατράκης, Χρήστος Κηπουρός, Γιάννης Μαριόλας και Πάνος Εξαρχόπουλος. Την ομάδα θα κοουτσάρει ο Γιώργος Τέντσος.




Μπορεί η ελληνική continental ομάδα να ξεκινά σχετικά εύκολα την σεζόν, τα δύσκολα όμως ακολουθούν, και μάλιστα σύντομα. Στις 26/2 η Team Worldofbike.gr θα συμμετάσχει στον Ολλανδικό αγώνα, κατηογορίας 1.2 Stern Van Zwolle. Εκεί με τις οδηγίες του Γιώργου Τέντσου και του Rino Deraedt θα προσπαθήσει να έχει μια καλή εμφάνιση, απέναντι σε 25 ομάδες της Κεντρικής Ευρώπης. Στην Ολλανδία θα βρίσκονται οι Έλληνες Πέτρος Γκαζώνης και Χρήστος Κατράκης, ο Γερμανός Andreas Keuser, οι Βέλγοι Glenn Vandemaele, Cedric Deleuze και Sven Renders και οι Γάλλοι Jean Zen και Bastien Delrot. Στις 27/2 η Team Worldofbike.gr θα λάβει μέρος και στους αγώνες δρόμου στην Λάρισα, με τους Χρήστο Κηπουρό, Νίκο Νομικό, και Γιάννη Μαριόλα.



Ιδιαίτερα δύσκολος, αλλά σημαντικός για την προετοιμασία ενόψει του Γύρου Ελλάδος αναμένεται ο Μάρτιος, αφού η ομάδα θα συμμετάσχει στους αγώνες επί Βελγικού Εδάφους, Wanzelle, Le Samyn, Handzamme Classic, καθώς επίσης στον ελληνικό κλασσικό αγώνα Πάτρα – Καλάβρυτα, αλλά και στον Γύρο του Μαρόκου, στα τέλη του ερχόμενου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: