Ads 468x60px

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Επιστρέφονται στους ιδιοκτήτες 210 κλεμμένα ποδήλατα

Τον δρόμο της επιστροφής στους ιδιοκτήτες τους παίρνουν 210 ποδήλατα που έχουν κλαπεί και έχουν βρεθεί εγκαταλελειμμένα στους δρόμους της Αθήνας.


Τα ποδήλατα συγκεντρώθηκαν εδώ και έναν χρόνο από τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας και με πρωτοβουλία του νέου αντιδημάρχου, Αναστάσιου Αβραντίνη, έχει αρχίσει η διαδικασία για να τα παραλάβουν οι πολίτες από τους οποίους έχουν κλαπεί.
Η παραλαβή των κλεμμένων αλλά όχι? χαμένων ποδηλάτων γίνεται, έπειτα από σχετική διαδικασία, στην οδό Αρμοδίου 16, στο κέντρο της Αθήνας.

Ηδη αρκετοί τα έχουν παραλάβει, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να πάνε στις αποθήκες για να πάρουν το χαμένο δίκυκλό τους και άλλοι πολίτες.

«Ολα τα ποδήλατα που έχουμε στην αποθήκη μας, τα έχουμε βρει στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας. Αυτοί που τα έκλεψαν τα εγκατέλειψαν στα πεζοδρόμια και οι συνάδελφοι της Δημοτικής Αστυνομίας τα μάζεψαν και τα έφεραν στην αποθήκη», λέει ο προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου Εμπορίας της Δημοτικής Αστυνομίας Μιχάλης Μαγκλής.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή των κλεμμένων ποδηλάτων είναι ο ιδιοκτήτης να είχε δηλώσει το γεγονός στην αστυνομία και να διαθέτει αντίγραφο της δήλωσης κλοπής.
Μάλιστα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ο Δήμος Αθηναίων έχει βάλει στην ιστοσελίδα του ειδικό χώρο με φωτογραφίες των ποδηλάτων, η οποία έχει το σύνθημα «Εχετε χάσει το ποδήλατό σας; Εάν είναι ένα από αυτά, ελάτε να το παραλάβετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: