Ads 468x60px

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Στο Λουτράκι χτίζεται η νέα Worldofbike

Στην φωτογραφία ο Γερμανός ποδηλάτης της Worldofbike Andreas Keuser


Ανεμος αλλαγης στην αγωνιστική ομαδα ποδηλασίας της Worldofbike, με αρκετά νέα πρόσωπα τόσο στο ρόστερ όσο και στο τεχνικό προσωπικό της ομάδας. Με επικεφαλής τον νέο team manager Γιώργο Τέντσο, οι Ελληνες ποδηλάτες της ομάδας, θα κάνουν το πρώτο τους δυνατό τεστ ενόψει της έναρξης της νεας αγωνιστικής περιόδου.
Το 4ήμερο προπονητικό camp θα πραγματοποιηθεί από 6/1 μέχρι 9/1
στο Λουτράκι, με τους ποδηλάτες να διαμένουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Sportcamp, εγκαινιάζοντας έτσι μια ακόμα συνεργασία της Worldofbike με ενα απο τα μεγαλύτερα αθλητικά κέντρα των βαλκανίων. Στην προετοιμασία θα βρίσκονται 12 συνολικά ποδηλάτες, συμπεριλαμβανομένων καιεπίλεκτων αθλητών του Αθλητικού Ομίλου Θησέας Ζωγράφου, σωματείου που τροφοδοτεί με αθλητές την Team Worldofbike.
Στο camp θα συμμετάσχουν οι Πέτρος Γκαζώνης, Γιάννης
Μαριόλας, Γιάννης Πολύζος, Παναγιώτης Εξαρχόπουλος, Κίμων Τζανής, οι νεοαποκτηθέντες Νίκος Νομικός, Χρήστος Κηπουρός, Χρήστος Κατράκης, Χάρης Τσιάντος, Γιώργος Σταματόπουλος, ο νεοεισερχόμενος στην κατηγορία Ανδρών και μέλος της Εθνικής Εφήβων Κώστας Αυλωνίτης, καθώς και ο Γερμανός Andreas Keuser, που συνεχίζει και 2η σαιζόν με την ομάδα της Worldofbike.
To ρόστερ της ομάδας συμπληρώνουν οι Βέλγοι Geoffrey Coupe, Glenn Vandemaele, Sven Renders, οι Γάλλοι Bastien Delrot και Jean Zen, οι Πολωνοί Marcin Wolcki και Dominik Oborski και τέλος ο Ιβοριανός Bassirou Konte.
Το τεχνικό τημ της ανανεωμένης Worldofbike, θα έχει επικεφαλής τον Γιώργο Τεντσο, με βοηθούς τους Rino Deraedt, Thierry Decamps, Θάνο Κωνσταντόπουλο και Χάρη Τσόκολα, μηχανικοί θα είναι ο Γιάννης Δημόπουλος και ο Βέλγος Jacques Duerick. Μια ακόμα συνεργασία θα είναι αυτή με την διατροφολόγο και multi-αθλήτρια Χαρά Σκουλαρίκη, που θα επιμελείται τις διατροφικές ανάγκες της ομάδας.
Αρκετά αισιόδοξος για την νέα σαιζόν δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. “Η συνεργασία μας με έμπειρους αθλητές από την Κεντρική Ευρώπη, προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσότερων χορηγών πράγμα που ορίζει την ομάδα στις σημαντικότερες continental ομάδες της Ευρώπης. Περιμένω πολλά και από τους φερέλπιδες Έλληνες αθλητές μας, και ελπίζω η
σαιζόν να κυλήσει ομαλά και να πανυγυρίσουμε αρκετές νίκες για την Worldofbike”...δήλωσε χαρακτηριστικά
“Οι στόχοι θα είναι συγκεκριμένοι και βατοί” τονίζει ο μανατζερ Γιώργος Τέντσος, και συνεχίζει “πρωταρχικός στόχος, οι διακρίσεις στις εγχώριες διοργανώσεις και σε αγώνες στις γειτονικές βαλκανικές χώρες. Όσο για τους “ξένους” της ομάδας, αυτοί θα κινηθούν στην σφαίρα της Κεντρικής Ευρώπης, προβάλλοντας αναλόγως την Worldofbike και τους χορηγούς της σε όλη την Ευρώπη.”

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλο μερος για διαμονη. Εχει τα παντα,πισινα,γυμναστηρια,γηπεδα tennis,basket,τοξοβολια ποδοσφαιρο κτλ ωραια δωματια και φυσικα βουνα διπλα στο ξενοδοχειο. Το επιλεγουν κυριως τριαθλητες γιατι εχει και την θαλασσα διπλα οπως το coaching-services του Κρομμυδα που εκανε προπονητικο camp περσι. Μην ξεχασετε να επισκεφθειτε και το δημοτικο spa. Φτηνο και απλα τελειο.