Ads 468x60px

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Από εκεί όπου ξεκίνησε ο Λάνς Αρμστρονγκ

Διαγράφοντας μια λαμπρή καριέρα στην ποδηλασία φτάνοντας στον αριθμό ρεκόρ των επτά νικών στον γύρο της Γαλλίας, ο Λάνς Αρμστρονγκ θα θυμηθεί τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του, παίρνοντας μέρος σε αγώνες τριάθλου.

Έτσι ο 39χρονος Τεξανός ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2011 θα συμμετάσχει σε δύο αγώνες του Μπλού Λέικ Μούλτισπορ Φέστιβαλ που θα γίνει στην Ροτόρουα της Νέας Ζηλανδίας στις 29 και 30 Ιανουαρίου.

Ήδη έχει φροντίσει να γίνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά στον γύρο της Γαλλίας εδώ και περίπου 5 μήνες, ενώ όπως όλα δείχνουν ο τελευταίος ποδηλατικός αγώνας του θα είναι το Τουρ Ντάουν ʼντερ στην Αυστραλία που θα έχει ολοκληρωθεί μερικές ημέρες νωρίτερα από τον αγώνα τριάθλου.

Το φεστιβάλ Μπλου Λεικ Μουλτισπορ περιλαμβάνει δύο αγώνες. Έναν Ακουαθλον (κολύμπι 800 μέτρα σε λίμνη τρέξιμο 5,5 χιλιόμετρα - κολύμπι δύο χιλιόμετρα σε ανοικτή θάλασσα) και την επόμενη ημέρα ένα αγώνα που έχει σχεδόν τις Ολυμπιακές αποστάσεις (750 μέτρα κολύμπι - 16 χλμ ποδηλασία και 5,5 χλμ τρέξιμο στο δάσος).

...Σπύρος Παπαγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: