Ads 468x60px

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Επέστρεψε η ελληνική αποστολή από τη Ρωσία

Χωρίς μετάλλια στις αποσκευές της αλλά με σημαντική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας, επέστρεψε από την Αγία Πετρούπολη η εθνική ομάδα ποδηλασίας.
Οι Έλληνες ποδηλάτες εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας και έφτασαν μια ανάσα από το βάθρο του μεταλλίων, γεγονός το οποίο πιστοποιείται από τις τέταρτες θέσεις που πήραν έξι αθλητές και αθλήτριες.
Η ελληνική αποστολή έφτασε στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι (16/09/2010), συμμετέχοντας σε ένα πρωτάθλημα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό, στο οποίο πήραν μέρος οι καλύτεροι αθλητές της Ευρώπης.
Κατά την διάρκεια της τελευταίας ημέρας οι πολύ καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν, με την Αγγελική Κουτσονικολή (δύο πανελλήνια ρεκόρ στη διοργάνωση) να τερματίζει τέταρτη στο κέϊριν γυναικών.
Την 6η θέση κατέλαβε η Δήμητρα Πατάπη στο κέϊριν νεανίδων, ενώ 6ος ήταν και ο Ανάργυρος Κολλάρας στο κέϊριν εφήβων.
'Ατυχος στάθηκε ο Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος πήρε μέρος στον τελικό του κέϊριν ανδρών και ενώ βρισκόταν σε τροχιά μεταλλίου, μετά από πτώση τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.
Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Λάμπρος Βασιλόπουλος και Βασίλης Αναστόπουλος με δηλώσεις τους στους εκπροσώπους του Τύπου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αναφέρθηκαν στη μεγάλη προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αγίας Πετρούπολης.
Αμφότεροι μίλησαν και για την γλυκόπικρη γεύση που αφήνει στην αποστολή, το γεγονός ότι η εθνική ομάδα δεν ανέβηκε στο βάθρο των μεταλλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: