Ads 468x60px

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα η "Πανελλήνια Ημέρα Νεολαίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, σε συνεργασία με τους Δήμους Αθηναίων και Μαρκοπούλου, διοργανώνει και φέτος τους αγώνες "Πανελλήνια Ημέρα Νεολαίας", στους οποίους δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδηλάτες και ποδηλάτριες των κατηγοριών μίνι μικρά, μίνι μεγάλα, παμπαίδων, παγκορασίδων.
Τυπικά, η διοργάνωση -που θα φιλοξενηθεί στις παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα (Νέα Μάκρη Αττικής)- αρχίζει σήμερα, με διαδικαστικά θέματα, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠ, σήμερα θα γίνει η υποδοχή των αποστολών στον Άγιο Ανδρέα , ενώ θ' ακολουθήσουν η κατάθεση δελτίων στη γραμματεία και το τεχνικό συνέδριο (η παρουσία εκπροσώπων όλων των ομάδων είναι υποχρεωτική).
Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου θα γίνει (9.30πμ) ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης για όλες τις κατηγορίες (αρχίζοντας από τα μίνι μικρά), σε διαδρομή μέσα στο χώρο των Παιδικών Εξοχών, ενώ το απόγευμα (4.30μμ) είναι προγραμματισμένος (επίσης μέσα στις εγκαταστάσεις του Αγ. Ανδρέα) ο αγώνας ταχύτητας (τύπου 4Χ, σε γύρους πρόκρισης) για μίνι μικρά και μίνι μεγάλα.
Την Κυριακή 9/9 θα διεξαχθεί (10πμ) ο αγώνας δεξιοτεχνίας για τις κατηγορίες μίνι μικρά και μίνι μεγάλα (σε χώρο εντός των Παιδικών Εξοχών), ενώ θ' ακολουθήσει (10.30πμ) ο αγώνας αντοχής κατηγορίας παμπαίδων (36.4 χλμ) και παγκορασίδων (20.8 χλμ), που θα γίνει (5 φορές) στη διαδρομή Σιρκουί Ιπποδρόμου-Μαρκόπουλο (απόστασης 5.2χλμ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: