Ads 468x60px

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Με δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο επιστρέφουν απο την Κωνσταντινούπολη οι αθλητές της Εθνικής μας ομάδας, που συμμετείχαν χθές (Κυριακή) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας.
Συγκεκριμένα, οι Πρωταθλητές μας Περικλής Ηλίας του Κρόνου Νίκαιας και Δημήτρης Αντωνιάδης των Μαχητών Πεύκων, κέρδισαν με χαρακτηριστική ευκολία στις κατηγορίες ανδρών και νέων ανδρών αντίστοιχα και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών. Στην κατηγορία εφήβων, ο Γιάννης Κακαβελάκης του Τάλου Χανίων κατέλαβε την τρίτη θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Οι υπόλοιποι αθλητές της εθνικής μας ομάδας που συμμετείχαν στους αγώνες, πήραν τις θέσεις: Μόλλα Χαρούν (Πρωτέας) 8ος στους νέους, Αλέξανδρος Βροχίδης (Β.Α.Ο.) 7ος στους έφηβους, Ανδρέας Λουϊτζίδης (Β.Α.Ο.) 5ος και Σπύρος Παπαδόγιαννης (Σπαρτιατικός) 15ος στους παίδες.
ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Για την Ολλανδία αναχωρεί σήμερα (Δευτέρα) ο Πρωταθλητής μας Γιάννης Ταμουρίδης, όπου θα πάρει μέρος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης της κατηγορίας Elite, του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Δρόμου 2012. Την Παρασκευή θα αναχωρήσουν οι Πρωταθλητές μας Παναγιώτης Χατζάκης και Στέλιος Φαραντάκης, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο αγώνισμα αντοχής στις κατηγορίες Νέων Ανδρών και Εφήβων, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: