Ads 468x60px

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Πούλησαν τα ποδήλατα του Ακρόπολις

Η δημοπρασία των ποδηλάτων του Ράλι Ακρόπολις προσέφερε χρήματα στην ΕΛΕΠΑΠ και χάρισε σε τέσσερα παιδιά με αναπηρία πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης φυσικοθεραπείας για ένα χρόνο, όπως δήλωσε η πρόεδρος της εταιρείας, Μαριάννα Μόσχου.
Ανταπόκριση είχε η προσπάθεια των διοργανωτών του φετινού Ράλι Ακρόπολις να μαζέψει χρήματα για την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων. Αυτή έγινε με τα ποδήλατα του αγώνα, τα οποία σχεδιάστηκαν από τη Redfish Inspirations, κατασκευάστηκαν από τη Fidusa και δημοπρατήθηκαν στην ιστοσελίδα www.ricardo.gr.
Το ποσό που μαζεύτηκε από την εν λόγω προσπάθεια άγγιξε τα 7.200 ευρώ (7.203 για την ακρίβεια), με 2.666 να αντιστοιχούν στης Citroen, 2.311 στης Ford και 2.226 στης Mini. Όσον αφορά τους αγοραστές, τα ποδήλατα της πρώτης και της τελευταίας κατέληξαν στο Κατάρ, με τον φίλαθλο από την ασιατική χώρα να ευχαριστεί όσους ήταν πίσω από αυτή την ιδέα.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτήν την ιδέα, καθώς και όσους εμπλέκονται στη φιλανθρωπική αυτήν κίνηση. Είμαι ευτυχισμένος που έγιναν δικά μου αυτά τα έργα τέχνης, ειδικότερα από τη στιγμή που τα χρήματα θα βοηθήσουν στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ», ήταν το σχόλιό του. Από τη μεριά του, ο Έλληνας κάτοχος του ποδηλάτου της Ford ευχήθηκε να δοθούν ξανά τέτοιες ευκαιρίες στο μέλλον.
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με ανταμείψατε με ένα καταπληκτικό ποδήλατο για τη δωρεά μου στην ΕΛΕΠΑΠ! Εύχομαι να ξαναδοθούν τέτοιες ευκαιρίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς και σε επόμενες διοργανώσεις». Τέλος, για την προσπάθεια αυτή μίλησε και η πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠ, Μαριάννα Μόσχου, η οποία ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή του φετινού αγώνα της χώρας μας και τόνισε πως το ποσό που συγκεντρώθηκε χάρισε σε τέσσερα παιδιά με αναπηρία πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης φυσικοθεραπείας.
«Το φετινό Ράλι Ακρόπολις χάρισε σε τέσσερα παιδιά με αναπηρία πλήρες αποκαταστασιακό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας για έναν ολόκληρο χρόνο, αποδεικνύοντας ότι το θαύμα της αγάπης ταξιδεύει με απίστευτη ταχύτητα, πέρα από χρονικά και γεωγραφικά όρια, δείγμα ανθρώπινης αλληλεγγύης και ανθρωπιάς!
Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠ, θα ήθελα να εκφράσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οργανωτική επιτροπή του φετινού Ράλι Ακρόπολις και στην εταιρεία Fidusa, που με πολλή ευαισθησία προσέφεραν τα έσοδα της δημοπρασίας για τα παιδιά με αναπηρία, τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους φίλους-αγοραστές, που η αγάπη τους για το ποδήλατο και τον αθλητισμό έγινε πράξη αγάπης για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ», ήταν τα λόγια της. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η δημοπρασία ξεκίνησε λίγες μέρες πριν από τον αγώνα και ολοκληρώθηκε στις 7 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: