Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης ΔΡΟΜΟΥ


Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, διοργανώνει το Πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης ΔΡΟΜΟΥ, Ατομικής Χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών το Σάββατο 9 Ιουνίου και το Πρωτάθλημα Αντοχής κατηγορίας Ανδρών - Εφήβων – Γυναικών – Νεανίδων -  Παίδων - Μάστερς την Κυριακή 10 Ιουνίου. Παράλληλα με τους αγώνες θα γίνουν και Λαϊκοί αγώνες Ποδηλασίας, με ελεύθερη συμμετοχή και κληρώσεις πλούσιων δώρων. 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας N.Καλινδοίων και Ν.Τενέδου Χαλκιδικής, αντίστοιχα.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α    Α Γ Ω Ν Ω Ν

Σάββατο 9 Ιουνίου  Α. ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Διαδρομή:  Εκκίνηση από την Ν.Καλίνδοια (Καλαμωτό) – προς Ζαγκλιβέρι (αναστροφή και επιστροφή δια της ιδίας οδού πριν την είσοδο του χωριού)– Τερματισμός στην Ν.Καλίνδοια, επί αποστάσεως 15 χλμ.

Ώρα εκκίνησης 16:00 – πιθανή ώρα τερματισμού 19:00

Οι εκκινήσεις θα δίνονται ανά λεπτό και η σειρά θα βγει ύστερα από κλήρωση στα γραφεία της Ένωσης την Πέμπτη  7/6/12, ώρα 14:00.

Km.  ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ – ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ            - ΜΕΓΑΛΑ       4       

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ –ΚΟΡ.-ΠΚ.     8

ΠΑΙΔΕΣ – ΓΥΝ. – ΝΕΑΝ.    12

ΜΑΣΤΕΡΣ                              12

ΕΦΗΒΟΙ-ΑΝΔΡΕΣ                25       

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η κατηγορία των Εφήβων – Ανδρών θα κάνει τη διαδρομή 2 φορές. Αμέσως μετά το τέλος κάθε κατηγορίας θα ξεκινάει η επόμενη.

Κυριακή 10 Ιουνίου   Β. ΑΝΤΟΧΗΣ

(εκκίνηση Παίδων 10:00 – εκκ. Γυναικών, Νεανίδων, Μάστερς 10:20 - εκκ. Εφήβων 12:00, Ανδρών 12:20)

Διαδρομή:  Εκκίνηση από την Νέα Τένεδο Χαλκιδικής, Άγιος Παντελεήμων, Πορταριά, Παλαιά οδός Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, Νέα Τρίγλια – Ν.Τένεδος επί αποστάσεως 28 χλμ. επί 3 φορές οι Έφηβοι - Άνδρες και επί 2 οι Παίδες, Γυναίκες, Νεάνιδες, Μάστερς.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2012. Η Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Με Φαξ ή email στα γραφεία της Ένωσης το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 7-6-11 (2 το μεσημέρι).

(για τα χρονόμετρα θα ισχύσει η σειρά των αθλητών βάση δήλωσης).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια: