Ads 468x60px

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μεγάλη επιτυχία στην πρώτη γιορτή ποδηλάτου στον Κορυδαλλό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή ποδηλατο-βόλτα και ο ποδηλατικός αγώνας 1ο Circuit Δήμου Κορυδαλλού από την πλ. Ελευθερίου Βενιζέλου και κατά μήκος των οδών: Διαμαντίδη – Ατταλείας – Αβέρωφ – Σουρή – Διαμαντίδη.

Οι συμμετοχές στον λαϊκό ποδηλατικό δρόμο έφτασαν τις 163 και στο αγωνιστικό μέρος τις 203. Κάτοικοι όλων των ηλικιών από 20 μηνών έως 73 χρόνων αλλά και αθλητές ποδηλατικών ομάδων από όλη την Ελλάδα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κορυδαλλού και του Π.Σ «Κρόνος» και ποδηλάτισαν σε μια γιορτή γεμάτη χαρά και αθλητική ζωντάνια.

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, σε δήλωσή του, επανέλαβε ότι: «Ο Αθλητισμός αποτελεί ένα από τα σημεία αιχμής της πολιτικής της δημοτικής αρχής. Η στήριξη μάλιστα του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας έχει αποφέρει καρπούς, φέρνοντας χιλιάδες παιδιά και ενήλικες σε επαφή με τα πιο δημοφιλή και αγαπητά αθλήματα. Το ποδήλατο μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας», είπε, «και η σημερινή μας πρώτη μεγάλη διοργάνωση με το πλήθος των συμμετοχών της από όλες της ηλικίες, έδειξε ότι οι κάτοικοι της πόλης μας είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν αυτό το εντυπωσιακό άθλημα αλλά και το πιο οικολογικό και οικονομικό μέσο μετακίνησης και ψυχαγωγίας.» Στην συνέχεια συνεχάρη τόσο τους συνδιοργανωτές και τις ομάδες για την εξαιρετική και πειθαρχημένη παρουσία των αθλητών τους, όσο και όλους τους Κορυδαλλιώτες που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στον ποδηλατικό περίπατο. Επίσης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Τροχαία Κορυδαλλού, την Τοπική Εφορεία Προσκόπων, τους διασώστες της Ε.Δ.Ο.Κ, όλους τους εργαζόμενους, τους εθελοντές και τους κατοίκους της πόλης, που συνέβαλλαν στην άψογη και ασφαλή διοργάνωση. Στο τέλος της γιορτής απονεμήθηκαν μετάλλια στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας, έπαινοι συμμετοχής σε όλους όσους πήραν μέρος στην ποδηλατο-βόλτα και έγινε η κλήρωση τριών ποδηλάτων που προσέφεραν οι χορηγοί του αγώνα.



Νικητές της κλήρωσης αναδείχθηκαν οι: ΒΟΥΛΓΑΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ με τον αρ. 6, ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ με τον αρ. 96, ΛΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με τον αρ. 41. 



Στο αγωνιστικό μέρος, τις πρώτες θέσεις ανά κατηγορία κατέλαβαν οι :

ΤΒΙΣ ΣΑΜΠΡΙΝΑ (ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ) στην κατηγορία των ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

ΠΛΕΓΑ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ  (ΚΡΟΝΟΣ) στην κατηγορία των ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΣΟΥΛΙΟΣ  ΖΗΣΗΣ (ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ) στην κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ

ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ (ΠΕΛΟΤΟΝ) στην κατηγορία των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ (ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ) στην κατηγορία των ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΜΠΟΥΓΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΟΗ  ΚΑΣΤΡΟ) στην κατηγορία των ΑΝΔΡΩΝ

ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΣΟΥΔΑ) στην κατηγορία των ΕΦΗΒΩΝ
ΜΗΤΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ) στην κατηγορία των ΠΑΜΠΑΙΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: