Ads 468x60px

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Μία ακόμα επιτυχία πανηγυρίζει η ελληνική ποδηλασία. Δεύτερη θέση ο Σωτήρης Μπρέτας !!!!!

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Σωτήρης Μπρέτας στο διεθνή αγώνα ποδηλασίας που διεξάγεται στο Κότμπους της Γερμανίας.
Μία ακόμα επιτυχία πανηγυρίζει η ελληνική ποδηλασία. Ο Σωτήρης Μπρέτας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον διεθνή αγώνα ποδηλασίας πίστας, που διεξάγεται στο Κότμπους της Γερμανίας και μετέχει η Εθνική ομάδα. Ο Έλληνας ποδηλάτης κατάλαβε τη 2η θέση στο κέιριν, πίσω από τον Γερμανό Σεμπάστιαν Ντόχιερ και μπροστά από τον επίσης Γερμανό Ένιερς Τζοάσιμ.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου στη Γερμανία. Ήταν ένας φοβερός αγώνας με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών της Ευρώπης, οι οποίοι είχαν πάρει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου», δήλωσε ο Έλληνας ποδηλάτης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του.
Και συνέχισε: «Με την καθοδήγηση του προπονητή μου, ο αγώνας εξελίχθηκε πολύ καλά και κατάφερα να πάρω τη δεύτερη θέση. Αυτή η επιτυχία είναι ένα κίνητρο για μένα για να συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς στους επόμενους διεθνείς αγώνες. Ευχαριστώ τον κύριο Γιάννη Καρυπίδη για την πολύτιμη βοήθεια του στον αγώνα και πλέον θα προετοιμαστούμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας».
Στα 200 μέτρα σπριντ η Αγγελική Κουτσονικολή πήρε την 8η θέση και η Δήμητρα Πατάπη την 11η θέση. Στο κέιριν ανδρών ο Ηλίας Κουρτέλης προκρίθηκε στον ημιτελικό αλλά ακυρώθηκε, ενώ ο Αργύρης Κολλάρας αποκλείστηκε από τα προκριματικά.
Η Αγγελική Κουτσονικολή, αμέσως μετά τον αγώνα της τόνισε: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, καθώς αγωνιστήκαμε σε ανοιχτή πίστα, με κακές καιρικές συνθήκες, με βροχή και αέρα. Θα μπορούσα να πάω και λίγο καλύτερα, δηλαδή να βρεθώ μέχρι και την 5η θέση, όμως είναι η αρχή και θα προσπαθήσω στους επόμενους αγώνες να βρεθώ σε καλύτερη θέση. Ήταν ο πρώτος αγώνας για τη νέα χρονιά και ήταν μια καλή προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού της Πορτογαλίας».
Συντάκτης: Έφη Χρυσανθοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: