Ads 468x60px

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΔΙΠΛΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ TEAM WORLDOFBIKE.GR ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην Τουρκία σε διπλούς αγώνες, θα συμμετάσχει η Team Worldfobike.Gr Η ελληνική ομάδα, θα λάβει μέρος αρχικά στον Γύρο Trakya (Θράκης) από 25 μέχρι 29/5 και στην συνέχεια στον Γύρο της Isparta, (2 με 6 Ιουνίου) στα νότια της γειτoνικής μας χώρας.




Σταν αγώνα που αρχίζει και τελειώνει στην παράλια πόλη του Tekirdag (Ραδαιστός), όπου είχαν διεξαχθεί και οι Βαλκανικοί αγώνες πριν από δύο χρόνια, θα συμμετάσχουν από πλευράς Worldofbike οι Χρήστος Κηπουρός, Χρήστος Κατράκης, Glenn Vandemaele, Kenny Vander Schueren και ο Andreas Keuser, o πρόσφατος νικητής της ποδηλατικής “Μάχης της Κρήτης”. Αρχηγός ομάδας είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο διεθνής αυτός αγώνας, θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στο “ευρωπαικό” κομμάτι της Τουρκίας.



Στην συνέχεια οι ποδηλάτες της Worldofbike.Gr θα μεταφερθούν νότια, στην περιοχή της Isparta, όπου θα συμμετάσχουν σε πενθήμερο διεθνή αγώνα με ΕΤΑΠ. Την ομάδα θα αποτελέσουν οι Χρήστος Κηπουρός, Πέτρος Γκαζώνης, Glenn Vandemaele, Kenny Vander Schueren και ο νεοαποκτηθής Γερμανός, Marc Weisshaupt. Την ομάδα θα καθοδηγεί ο Γιώργος Τέντσος.



Η παρουσία της ελληνικής ομάδας δεν είναι η μοναδική ελληνική των αγώνων, μιας και επιτετραμένος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι ο Έλληνας διεθνής κομισσάριος κ.Βλαδίμηρος Πέτσας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

3η Θέση στο πρώτο ετάπ από τον Γερμανό Andreas Keuser ενώ ήταν ξεκολλημένος με άλλους 5.