Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Στο HANDZAMME CLASSIC‏ οι ποδηλάτες της ποδηλατικής ομάδας της WORLDOFBIKE.GR

Στο Handzamme Classic, αγωνίζονται σήμερα οι ποδηλάτες της ποδηλατικής ομάδας της WORLDOFBIKE.GR Με νεο πρόσωπο τον 31χρονο Αργεντίνο σπριντερ Rodrigo Emanuel Mendieta, η ομάδα στοχεύει σε ένα καλό πλασάρισμα, ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές και ομάδες, που παίρνουν μέρος στον κλασικό μονοήμερο, απόστασης 201χλμ, που θα διεξαχθεί στην Οστάνδη, περιοχή του Δυτικού Βελγίου.




Ο αγώνας είναι ο δυσκολότερος μέχρι στιγμής αγώνας πρώτης κατηγορίας για την φετινή χρονιά, και μόνο η αποδοχή της συμμετοχής μας από τους διοργανωτές είναι από μόνη της επιτυχία. Οταν στην εκκίνηση βλέπεις ομάδες όπως η Omega Pharma – Lotto, η Quick Step, η Rabobank, η Vacansoleil-DCM, η Katusha, και αθλητές όπως ο Iljo Keisse, o Gert Steegmans, o Theo Bos, o Graeme Brown, o Leif Hoste, o Alexander Mironov και άλλοι το μόνο που περιμένουμε είναι απλά να σταθούμε δίπλα σε αυτά τα “μεγαθήρια”, δηλώνει ο μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Τέντσος.



Στον αγώνα συμμετέχουν 170 αθλητές από 22 ομάδες (5 Protour, 8 Pro Continental και 9 Continental) και οι καιρικές συνθηκες αναμένονται άστατες, η διαδρομή έχει ιδιαίτερες δυσκολίες πέραν των κλασικών “pave”κομματιών του οδοστρώματος, ο αγώνας χαρακτηρίζεται και από πολλές μικρές ανηφόρες ενώ αναμένονται ισχυροί άνεμοι από τις ακτές του Ατλαντικού, που θα δώσουν άλλη διάσταση στην κούρσα.



Για την WORLDOFBIKE.GR θα ξεκινήσουν οι Έλληνες Πέτρος Γκαζώνης και Νίκος Νομικός, ο Γερμανός Andreas Keuser, ο Βέλγος Glenn Vandemaele καθώς και ο Αργεντίνος Rodrigo Emanuel Mendieta. Team manager θα είναι ο Luc Schuddinck.



Μετά τον βελγικό αγώνα, η WORLDOFBIKE θα μεταβεί στο Μαρόκο, για τον πρώτο αγώνα με ΕΤΑΠ της φετινής χρονιάς, που θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του Γύρου Ελλάδος, τον ερχόμενο μήνα.





Πληροφορίες για τον αγώνα:  http://www.handzameclassic.be/

Συμμετέχοντες:  http://www.handzameclassic.be/bestand/Deelnemers%201111.pdf

Φωτό: Glenn Vandemaele

Δεν υπάρχουν σχόλια: