Ads 468x60px

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Θέαμα στην Κρήτη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Κρήτη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας. Οι αγώνες διεξήχθησαν από τις 20 έως τις 22 Αυγούστου 2010, στις εγκαταστάσεις της Minoan Camp στις Μελλέσες και τα αγωνίσματα στα οποία πήραν μέρος οι ποδηλάτες είναι το Τετραπλό Κρος (4Χ) και η Κατάβαση (DHI). Οι αγώνες ήταν συγκλονιστικοί, με τους θεατές να απολαμβάνουν πλούσιο θέαμα από τους κορυφαίους ποδηλάτες της χώρας. Η πίστα ήταν ολυμπιακών προδιαγραφών κάτι που διαπίστωσαν όλοι οι ποδηλάτες, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Θερμό χειροκρότημα απέσπασαν οι αθλητές που πήραν μέρος στο αγώνισμα του Τετραπλού Κρος, με τον Γιάννη Κορφιάτη του Μεσσηνιακού, να παίρνει με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση. Δεύτερος ήταν ο Σωτήρης Καπετανάκης (MINOAN CAMP) και τρίτος ο Ελισαίος Γούβης (Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ). Το αγώνισμα της Κατάβασης κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κράτησε σε αγωνία τους θεατές έως το τέλος του αγώνα. Τελικώς πρώτευσε ο Ορλάνδος Σαριόγλου (ΒΕΛΟΣ) , με δεύτερο τον Χαράλαμπο Χαυδεμενάκη (ΤΑΛΩΣ).
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, σε συνεργασία με το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ηρακλείου, το Δήμο Νίκος Καζαντζάκης και το σωματείο Minoan Camp Α.Ο.

Δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Κατσέλη:

Είμαι ενθουσιασμένος από το επίπεδο των αγώνων και την προσπάθεια των αθλητών, οι οποίοι βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Οι αγώνες ήταν εξαιρετικοί τόσο στο αγωνιστικό τομέα όσο και στον οργανωτικό, με την πίστα να συμβάλλει στην ποιότητα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Ελπίζω να διεξαχθούν ανάλογοι αγώνες σε όλη την Ελλάδα και γιατί όχι να γίνει και μια πίστα στην Αθήνα, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ελληνικής ποδηλασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: