Ads 468x60px

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Τα βλέμματα στην Κρήτη

Στο Ηράκλειο στρέφονται να βλέμματα της ελληνικής ποδηλασίας, με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 20 έως τις 22 Αυγούστου 2010, στις εγκαταστάσεις της Minoan Camp στις Μελλέσες και τα αγωνίσματα στα οποία θα πάρουν μέρος οι ποδηλάτες είναι το Τετραπλό Κρος (4Χ) και η Κατάβαση (DHI). Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, σε συνεργασία με το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ηρακλείου, το Δήμο Νίκος Καζαντζάκης και το σωματείο Minoan Camp Α.Ο.

Στο Τετραπλό Κρος θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες 17 ετών και άνω με κοινή συμμετοχή και κατάταξη, ενώ στη Κατάβαση θα υπάρχουν δύο ηλικιακές κατηγορίες Juniors (έφηβοι-νεανίδες) και Elite (άνδρες-γυναίκες).

Στο πλαίσιο των αγώνων, με πρωτοβουλία του σωματείου Minoan Camp Α.Ο. θα διεξαχθούν και πανελλήνιοι αγώνες BMX (το νεότερο από τα τέσσερα ολυμπιακά αγωνίσματα της ποδηλασίας) στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες ανδρών, εφήβων, γυναικών και νεανίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: