Ads 468x60px

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Διαμαρτυρία για το Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ,

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ “ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ”

1η Ιουλίου 2010

ΠΡΟΣ: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΥΠΟΨΙΝ: Προέδρου Θωμά Τιμαμόπουλου
Κοινοποίηση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ : Παράνομη προκήρυξη Πρωταθλήματος Ατομικής χρονομέτρησης Ανδρών.

Κύριε πρόεδρε,

Στις 15 Μαΐου 2010 τέθηκε το θέμα της αναβολής του πρωταθλήματος ατομικής χρονομέτρησης της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν.
Ξεκάθαρα και υπεύθυνα συμφωνήσαμε στη μη διεξαγωγή του διότι κρίναμε ότι υπήρχε κίνδυνος για τους αθλητές.
Στα όσα μεσολάβησαν μεταξύ Ε.Ο.Π. και Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ με αφορμή αυτή την αναβολή τηρήσαμε την ίδια υπεύθυνη στάση δίνοντας προτεραιότητα στην συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Ένωσης παρά σε όποιον άλλο αγώνα συνέπιπτε.
Εχθές την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010 το απόγευμα λάβαμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το γραφείο σας με θέμα την προκήρυξη Πρωταθλήματος ατομικής χρονομέτρησης της κατηγορίας Ανδρών για το Σάββατο 3 Ιουλίου 2010.
Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο για έναν Πρωταθληματικό αγώνα ο οποίος είναι ο στόχος για τους περισσότερους αθλητές.

Η απόφαση για την τέλεση Πρωταθλήματος δύο μέρες πριν την διεξαγωγή του υποβαθμίζει τον Θεσμό, αλλοιώνει το αποτέλεσμα και προσβάλλει τους αθλητές, τις οικογένειές τους και όλους αυτούς που στηρίζουν τις προσπάθειές τους ηθικά και οικονομικά.
Η συμμετοχή μας υπό τις παρούσες συνθήκες θα συντελούσε στην υποβάθμιση του Πρωταθλήματος οπότε και αποφασίσαμε να μη συμμετάσχουμε σε αυτό.

Σας παρακαλούμε όπως μεταθέσετε την ημερομηνία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της ατομικής χρονομέτρησης των ανδρών σε ημερομηνία τέτοια ώστε να υπάρχει το χρονικό περιθώριο ενός μήνα τουλάχιστον για την ψυχολογική και σωματική προετοιμασία όλων των αθλητών ώστε να αναδειχθούν οι καλύτεροι.

Σε περίπτωση που δεν θα μεταθέσετε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να χρησιμοποιήσουμε ένδικα μέσα για την ακύρωση του αγώνα και την υποβάθμισή του από Πρωταθληματικό σε τοπικό.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς



Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Κηπουρός Χρήστος Γεώργιος Τσέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: