Ads 468x60px

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ελεγχος για... μηχανάκια στα ποδήλατα! Τελικά όπου υπάρχει καπνος σίγουρα υπάρχει και φωτιά.

Α ρε Cancellara.
Το... μηχανικό ντόπινγκ φοβούνται οι υπεύθυνοι της γαλλικής ομάδας ποδηλασίας, γι΄αυτό το λόγο ζητούν να ελεγχθούν όλα τα ποδήλατα που θα τρέξουν στο γύρο της Γαλλίας.
Ο λόγος είναι ότι έχει γίνει της μόδας να τοποθετούνται κρυφά μηχανάκια στο σκελετό των ποδηλάτων, τα οποία βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό τους αθλητές. Διέρρευσε, μάλιστα, η φήμη ότι ο Καντσελάρα είχε κερδίσει δύο αγώνες φέτος χρησιμοποιώντας ένα... ηλεκτρικό ποδήλατο. Υπήρχε κι ένα βίντεο το οποίο έδειχνε τον Καντσελάρα να σπρώχνει κάποιους μοχλούς κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ο ίδιος φυσικά αρνήθηκε αυτές τις κατηγορίες.

"Είναι ένα τρελό σενάριο και δεν αξίζει να απαντήσω. Δεν χάνω ούτε λεπτό για να ασχοληθώ με αυτήν την απίστευτη ιστορία", τόνισε ο Καντσελάρα σε ελβετικά ΜΜΕ.

Ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας ποδηλασίας Αλεν Ντελόιλ επισήμανε ότι επιβάλλεται να γίνουν έλεγχοι ενόψει του γύρου Γαλλίας, για να αποφευχθεί το μηχανικό ντόπινγκ. Πρότεινε, μάλιστα, στη διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας να βρει έναν τρόπο, ώστε να ανιχνεύονται τα μηχανάκια στα ποδήλατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: