Ads 468x60px

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Βενιζέλεια Ποδηλασίας 2010

Με πολλή μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν από τον Α.Ο. ΚΥΔΩΝ στα Χανιά τα ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ Ποδηλασίας στις 16 Μαϊου 2010. Την Κυριακή στις 9:15 το πρωί έγινε το σιρκουί μέσα στην πόλη τον Χανίων, στις κατηγορίες Ανδρών ,Μάστερ ,στην συνέχεια ακλούθησαν οι κατηγορίες Μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα και Κορασίδων, Παμπαίδων. Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν και αγώνες ανεξαρτήτων για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού σχολείων και Γυμνασίου.
Την ίδια ημέρα στις 16:00 το απόγευμα έγινε ο δεύτερος αγώνας ατομικής χρονομέτρησης 5 χλμ, στον Δήμο Βάμου στην διαδρομή Βάμος - Κεφαλάς.
Μετά το τέλος του αγώνα, έγιναν και αγώνες ανεξαρτήτων στις κατηγορίες Γυμνάσιο και Δημοτικό όπου συμμετείχαν παιδιά από την περιοχή .
Ο έντονος συναγωνισμός, το θέαμα και το υψηλό επίπεδο των αθλητών, ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά των αγώνων. Στους φετινούς αγώνες συμμετείχαν ποδηλάτες από την Εθνική ομάδα, οι τρεις ημι - επαγγελματικές ελληνικές ομάδες, καθώς και όλοι οι ‘Έλληνες Πρωταθλητές. Συνολικά έλαβαν μέρος περισσότεροι από 70 ποδηλάτες..
Να σημειώσουμε ότι τα Βενιζέλεια ποδηλασίας φέτος συνεργάστηκαν με την διοργάνωση Μάχη Κρήτης.
Το τμήμα ποδηλασίας του Α.Ο.ΚΥΔΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει για την συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης, την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Χανίων, το Δήμο Χανίων, το Δήμο Βάμου και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Επίσης, όλους τους κατοίκους του δήμου Βάμου για την εθελοντική βοήθειά τους , για την φιλοξενία και την υποδοχή των αθλητών στην όμορφη περιοχή τους.
Ευχαριστούμε την Αγωνόδικο Επιτροπή, τους παλαιούς αθλητές που βοήθησαν με τις μηχανές, καθώς και τους παλαιούς παράγοντες της ποδηλασίας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε να απευθύνουμε στην Τροχαία Χανίων, στην Δημοτική Αστυνομία Χανίων, στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων, τους Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. στο ΕΚΑΒ, στο Αστυνομικό Τμήμα Βάμου και στο Κέντρο Υγείας Βάμου, για την καθοριστική συμβολή τους στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Τμήματος Ποδηλασίας του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγώνων.
Οι χορηγοί των αγώνων ήταν οι: Ο μεγάλος χορηγός : BLUE STAR FERRIES, φωτογραφίες CIMELLIO Δωδεκανήσου 34,
Ποδήλατα SCOTT, Προϊόντα Ζύμης ΧΙΩΤΑΚΗΣ, ΕΤΑΝΑΠ Νερό Σαμαριά, Καταστήματα ποδηλάτων ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ στην οδό Κισάμου 208 και στο Ηράκλειο, FAST MOVERS, ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ,COFFEE HOUSE , FITILIS αντιπροσωπίες τροφίμων. Χορηγοί επικοινωνίας ΔΙΚΤΥΟ FM 91,5,τηλεόραση ΚΥΔΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: