Ads 468x60px

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

OI ΕΤΗΣΙΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

OI ΕΤΗΣΙΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
Λάμπρυνε την εκδήλωση η παρουσία του Π. Δήμα
20.04.2010

Στο κλειστό Κλαδισού διοργανώθηκε και φέτος από τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Χανίων η ετήσια γιορτή του, κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες σωματείων της πόλης μας που πέτυχαν τις κορυφαίες διακρίσεις το 2009 σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, όπως επίσης και οι προπονητές τους.
Σίγουρα, την εκδήλωση λάμπρυνε η παρουσία του χρυσού Ολυμπιονίκη μας -νυν προέδρου της ομοσπονδίας άρσης βαρών- Πύρρου Δήμας, ο οποίος επίσης βραβεύθηκε για τις μεγάλες διακρίσεις που έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό, ενώ έκανε και τις απονομές για τις επιτυχίες στο αγώνισμα το οποίο ο ίδιος τίμησε τόσα χρόνια.
Για μια ακόμη φορά, ο μεγάλος αριθμός βραβευομένων, όχι μόνον σε πανελλήνιο, αλλά και διεθνές επίπεδο, έδειξε ότι τα Χανιά εξακολουθούν... να παράγουν παιδιά τα οποία προσφέρουν διακρίσεις στη χώρα και φυσικά στο νομό μας.

Όσον αφορά τον Πύρρο Δήμα, τόνισε ότι ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη και πρέπει όλοι να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στον ν' ασχολούνται με αυτόν τα παιδιά από μικρή ηλικία, ενώ οι εκάστοτε βραβεύσεις αποτελούν δικαίωση της προσπάθειας, όμως λειτουργούν και ως παράδειγμα για τους νεότερους.

Φωτογραφία απο την βράβευση των διακριθέντων αθλητών-τριών  ποδηλασίας απο αριστερά Ράντος Χρήστος, Γιολάντα Χατζάκη, Ελένη Παπαδερού, Προπονητής Στέφανος Λυραντωνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: