Ads 468x60px

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 

Φίλαθλοι του χώρου της ποδηλασίας, σαν άνθρωπος που δραστηριοποιούμαι στον χώρο αυτό, διανύοντας την 3η μου δεκαετία, αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ενημερώσω για τα παρακάτω.
Δεν έχει καταστεί δυνατή μέχρι σήμερα η ενημέρωση από την Ε.Ο. Ποδηλασίας σχετικά με τα αποτελέσματα αγώνων που διοργάνωσε & είναι καταγεγραμμένα στα αρχεία της, αφορούν δε τους κάτωθι αγώνες:

Αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας 2013 Ορεινής ποδηλασίας
1ο Κύπελλο ΜΤΒ Ολυμπία
2ο Κύπελλο ΜΤΒ Λάρισα
3ο Κύπελλο ΜΤΒ Καστοριά

Αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας 2013 Δρόμου
1ο Κύπελλο Δρόμου Καλάβρυτα
2ο Κύπελλο Δρόμου Ηράκλειο

Διεθνής αγώνας Πίστας ATHENS GRAND PRIX

Μετά την ανάρτηση της στατιστικής έτους 2013 τις ημέρες των εορτών,
προκύπτει ότι τουλάχιστον δέκα αθλητές, έχουν λάβει βαθμολογία στην στατιστική του 2013, χωρίς να φαίνεται η συμμετοχή τους σε κανένα αποτέλεσμα αγώνα.
Όπως όλοι μπορείτε διαβάζοντας την στατιστική πίστας ανδρών, νέων & εφήβων στην ιστοσελίδα της ΕΟΠ, θα διαπιστώσετε ότι δέκα τουλάχιστον αθλητές συμμετείχαν σε ένα μόνον αγώνισμα πίστας κατά την διάρκεια της χρονιάς προερχόμενοι από τα Σωματεία,  Α.Σ.''ΗΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ'' και  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΝΙΚΑΙΑΣ, σαφώς οι αθλητές αυτοί δεν μετείχαν σε κανένα από τους αγώνες 1ου & 2ου Κυπέλλου Πίστας, ούτε βεβαίως συμμετείχαν στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πίστας των κατηγοριών ανδρών, νέων & εφήβων διότι δεν εμφανίζονται στα επίσημα αποτελέσματα που είχε αναρτήσει η Ε.Ο. Ποδηλασίας μετά την τέλεσή τους στην ιστοσελίδα της, καθώς επίσης δεν μετείχαν σε καμία αποστολή των Εθνικών ομάδων πίστας στο εξωτερικό, όπως αυτό φαίνεται στα στατιστικά 2013 «Διεθνείς αγώνες Πίστας», άρα συμπεραίνει καθένας από εμάς ότι ο μόνος αγώνας που θα μπορούσαν να έχουν συμμετάσχει, είναι ο Διεθνής αγώνας Πίστας ATHENS GRAND PRIX που διοργάνωσε η Ε.Ο. Ποδηλασίας την 14 & 15 Σεπτέμβρη 2013 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών στο ΟΑΚΑ, του οποίου αγώνα τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της UCI ( Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας )    
όπου κανείς αθλητής των ανωτέρω δύο Σωματείων Α.Σ.''ΗΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ'' και  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΝΙΚΑΙΑΣ δεν εμφανίζεται σαν συμμετέχων.
Αυτό βέβαια αποδεικνύεται και από τις επίσημες ανακοινώσεις των αγώνων που η γραμματεία των αγώνων μοιράζει σε κάθε ομάδα που συμμετείχε, όπως συνηθίζεται σε όλους τους αγώνες πίστας, με τις λίστες συμμετεχόντων στα αγωνίσματα αθλητών, επίσης αποδεικνύεται και από την βαθμολογία που έχουν λάβει οι αθλητές όπως φαίνεται στον κατωτέρω πίνακα, όπως αυτή προβλέπεται στους αναρτημένους στην κεντρική ιστοσελίδα της Ε.Ο.Π.  http://www.hellenic-cycling.gr  Γενικοί Κανονισμοί Ποδηλασίας άρθρα 1.4.012, σελίδα 80 & 1.4.012 α, σελίδα 82.
Για διευκόλυνση των φιλάθλων επισυνάπτω την λίστα των δέκα αθλητών των δύο Σωματείων Α.Σ.''ΗΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ'' και  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΝΙΚΑΙΑΣ


Α/Α
AMA
Ονοματεπώνυμο
Κατηγορία Αθλητή
Σωματείο Αθλητή
Συμ/χές
Βαθμοί
1
10212
ΑΝΤΡΑΣ
Α.Σ.''ΗΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ''
1
5
2
13689
ΕΦΗΒΟΣ
Α.Σ.''ΗΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ''
1
20
3
13663
ΕΦΗΒΟΣ
Α.Σ.''ΗΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ''
1
12
4
13288
ΝΕΟΙ
Α.Σ.''ΗΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ''
1
5
5
13289
ΝΕΟΙ
Α.Σ.''ΗΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ''
1
5
6
13809
ΝΕΟΙ
Α.Σ.''ΗΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ''
1
5
7
13294
ΕΦΗΒΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ.Ν.
1
16
8
13774
ΕΦΗΒΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ.Ν.
1
12
9
13400
ΕΦΗΒΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ.Ν.
1
10
10
13687
ΝΕΟΙ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ.Ν.
1
5

Δεν αναφέρονται τα ονόματα των αθλητών, αφενός διότι κάποιοι από αυτούς είναι ανήλικοι και αφ ετέρου πιθανολογώ ότι η εμφανιζόμενη συμμετοχή τους στους αγώνες να μην είναι στην γνώση τους.
Εντύπωση μου προκαλεί η δημιουργία φύλλων αγώνων από την Ε.Ο.Π.  σε ένα διεθνή  αγώνα, όπου αυτό δεν προβλέπεται.
Καταγγέλλω τον πρόεδρο & τον γ. γραμματέα της Ε.Ο.Π. διότι σαν γνώστες των ανωτέρω για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν προέβησαν στα προβλεπόμενα σύμφωνα με το καταστατικό της Ε.Ο.Π. του οποίου όπως ο νόμος ορίζει, είναι θεματοφύλακες και προστάτες του αθλήματος, προκειμένου να διασφαλίζουν την ακριβή τήρηση του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.Ο.Π. καθώς επίσης την ορθή λειτουργία της προκειμένου να αποφευχθεί κάθε παράβαση όπως η  αλλοίωση των αποτελεσμάτων των αγώνων & της στατιστικής της.
Είμαι βέβαιος ότι όταν ανακοινωθούν επίσημα από την Ε.Ο.Π. τα αποτελέσματα και των υπολοίπων ως ανωτέρω αναφερομένων αγώνων, θα προκύψουν πιθανώς & άλλα παρόμοια περιστατικά.
Εύχομαι οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο άθλημα, από διάφορες θέσεις με τις  ιδιότητες ( κριτή, προπονητή, παράγοντα, αθλητή, γονιού η φιλάθλου ) που είναι αυτόπτες μάρτυρες αυτών των αγώνων, αλλά και πολλών άλλων παρομοίων περιστατικών ανά την Ελλάδα, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην επιβεβαιωθούν απόψεις, ότι « εξ ανθρωπίνου λάθους του διεθνούς Έλληνα κομισάριου δεν στάλθηκαν στην UCI ( Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας ) » τα σωστά αποτελέσματα του Διεθνή αγώνα Πίστας ATHENS GRAND PRIX που διοργάνωσε η Ε.Ο. Ποδηλασίας την 14 & 15 Σεπτέμβρη του 2013, όπου θα περιέχονται και τα ονόματα των αθλητών του ανωτέρω επισυναπτόμενου πίνακα.




Αθήνα  25-1-2014


Ιάκωβος Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: